The Joy of Being 

2 daagse retraite voor mannen en vrouwen

Retraite 1: 21 en 22 juni 2024

Retraite 2: 24 en 25 juni 2024 

Elaisa Energetic Wellness

Heb je interesse in de retraites bij Elaisa? Stuur een email naar info@aleen.nl en dan houd ik je op de hoogte als er nieuwe data bekend zijn. 

The Joy of Being     

Een unieke retraite voor jou om te herbronnen. Larissa en Antoon creëren een heilige ruimte, waarin je je lichaam voelt en ervaart dat het veilig is. Dankzij de diepe ontspanning die we tijdens de retraite beleven en door de heilzame rituelen, zal de vreugde in jou omhoog borrelen. Deze dagen zal je helemaal ontspannen en ontvangen, en maak je de reis van Doen naar Zijn. Door deelname aan deze retraite schenk jij jezelf een groot cadeau en dat is een daad van pure Zelfliefde. We beleven op 21 juni het unieke zomer zonnewende ritueel, waarin als enige dag in het jaar een zonnestraal schijnt op de Djed-Ankh van de Achnaton ruimte. De energie van de Zonnewende met de langste dag, versterkt jouw innerlijk Licht en jouw keuze om het leven lief te hebben. Jij kiest bewust voor je nieuwe Zijn, levend vanuit je hart, waardoor vreugde naar je toe stroomt.

Misschien voel je net als wij en velen van ons dat je bewust een wezenlijke bijdrage wilt leveren aan het creëren van de nieuwe aarde, waar we vreugdevol en in harmonie samenleven met elkaar en met de natuur. Vaak dragen we daarbij grote verantwoordelijkheden. Of dit nu is voor onszelf, ons gezin, onze dierbaren, groepen die we begeleiden, ondernemingen of bedrijven. We geven veel, halen daar ook voldoening uit, en hebben voldoende tijd en ruimte nodig om te herbronnen. Hoe heerlijk is het dan om je twee dagen bij Elaisa onder te dompelen in magische energie, even niets te hoeven, en je te laten dragen en koesteren door hoge frequenties en voedende rituelen.

Elaisa Energetic Wellness   

ELAISA staat voor “Egypte – Lemurië – Atlantis – Inner Source Activation”, en is gelegen in natuurgebied de Hoge Kempen in noord België, op 2 uur rijden vanaf Utrecht. Elaisa is een tempel van welzijn en een bijzondere krachtplek midden in de natuur. De plek nodigt uit tot totale ontspanning en genieten. Haar gewijde ruimtes, gebouwd volgens heilige geometrie en vol met kristallen, hebben direct een helende werking. De Egyptische energieën zullen ons omringen. De perfecte bedding om te openen voor de intelligentie van jouw lichaam..  

Programma retraite 1: vrijdag 21 en zaterdag 22 juni

Twee volle dagen gaan we op reis met een groep van (maximaal) 14 toegewijde vrouwen en mannen. Larissa en Antoon nemen je mee op een diep transformerende reis, waar we onze levensvreugde laten stromen. Dit is een vernieuwd programma, met een nieuwe samenwerking tussen Larissa en Antoon, die hun talenten bundelen in deze mooie co-creatie.

We verzorgen o.a. rituelen, meditaties, zacht lichaamswerk. We beleven op 21 juni het unieke zomer zonnewende ritueel waarbij een zonnestraal schijnt op de Djed Ankh in de Achnaton ruimte. Tevens verzorgen we een speciale ceremonie in de Achnaton ruimte en een persoonlijke healing op de high frequency chakra tables van Elaisa. Op beide retraite dagen zal klankmeester Antoon ons een unieke klankceremonie schenken. Ook zullen we deelnemen aan de transformerende Temazcal ceremonie.

“Geef je maar over en ontspan, ontvang de zuivering en heling.”

Download het hele programma van 21 en 22 juni en uitgebreide beschrijving HIER.

Download de flyer voor 21 en 22 juni met beeldmateriaal HIER

Programma retraite 2: Maandag 24 en dinsdag 25 juni 

Twee volle dagen gaan we op reis met een groep van (maximaal) 14 toegewijde vrouwen en mannen. Larissa en Antoon nemen je mee op een diep transformerende reis, waar we onze levensvreugde laten stromen. Dit is een vernieuwd programma, met een nieuwe samenwerking tussen Larissa en Antoon, die hun talenten bundelen in deze mooie co-creatie.

We verzorgen o.a. rituelen, meditaties, zacht lichaamswerk, een speciale ceremonie in de Hathor Tempel (het Laconium), een vreugdes ritueel in de Avalon Dôme en een persoonlijke healing op de high frequency chakra tables van Elaisa. Op beide retraite dagen zal klankmeester Antoon ons een unieke klankceremonie schenken.

Download het hele programma van 24 en 25 juni en uitgebreide beschrijving HIER.

Download de flyer van 24 en 25 juni met beeldmateriaal HIER

Praktisch 

Het begeleide programma start op dag 1 om 9.45u. We ronden af op dag 2 om 18.00u. Dan eten we nog gezellig met elkaar, en kun je nadien tot 22.00u in Elaisa blijven, om in ontspanning alle ervaringen te integreren.

Gedurende de twee dagen nuttigen we de lunch en het diner bij Elaisa. De lunch nuttigen we in stilte in de loungeruimte. Er staan soep en broodjes voor ons klaar. Bij het diner in het restaurant kiest ieder a la carte naar eigen wens de maaltijden. Na afloop van elke dag betaal je de eigen maaltijden (zowel lunch als diner) ter plaatse bij Elaisa. 

We huren voor onze groep ruimtes bij Elaisa die twee dagen, zodat we voldoende privacy hebben.

Op alle retraite dagen is Elaisa alleen toegankelijk zonder badkleding, zoals gebruikelijk in de meeste sauna’s.

Vanwege de vroege start, en voor een nog diepere ontspanning, rust en ultieme wellness ervaring, hebben we het prachtige Hotel Porta Cité (vlakbij Elaisa gelegen) voor iedereen gereserveerd van donderdag 20 t/m zondag 23 juni (retraite 1) en van zondag 23 t/m woensdag 26 juni (retraite 2), inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Zie de info hieronder over de mooie actieprijs voor onze groep.

We hebben er bewust voor gekozen om donderdag en zondag (retraite 1) en zondag en woensdag (retraite 2) geen programma of begeleiding aan te bieden. Je bent helemaal vrij om aan te komen wanneer je wilt, en kunt inchecken bij het hotel vanaf 16:00u. Op deze manier heb je de vrijheid om bijv.  de aankomstmiddag heerlijk te wandelen in het prachtige natuurgebied De Hoge Kempen rondom het hotel en Elaisa, of juist in de avond laat pas te arriveren.

Kosten 

Twee daagse retraite bij Elaisa: €750,- vrijgesteld van btw, excl. hotel en maaltijden.

Dit bedrag is inclusief onder andere 2 dagen entree Elaisa, privé gebruik van speciale ruimtes in Elaisa, 2 dagen begeleiding. Bij retraite 1 zijn deze rituelen inbegrepen:  een persoonlijke healing van een half uur op de high frequency chakra tables, We beleven op 21 juni het unieke zomer zonnewende ritueel waarbij een zonnestraal schijnt op de Djed Ankh in de Achnaton ruimte. Tevens verzorgen we een speciale ceremonie in de Achnaton ruimte. Op beide retraite dagen zal klankmeester Antoon ons een unieke klankceremonie schenken. Ook zullen we deelnemen aan de transformerende Temazcal ceremonie.

Bij retraite 2 zijn deze rituelen inbegrepen: een persoonlijke healing op de high frequency chakra tables van Elaisa. We verzorgen een speciale ceremonie in de Hathor Tempel (het Laconium), een vreugdes ritueel in de Avalon Dôme. Op beide retraite dagen zal klankmeester Antoon ons een unieke klankceremonie schenken. 

Voor een prijsindicatie van de maaltijden die Elaisa serveert met verse, eerlijke en lokale producten, zie de menukaart: www.elaisawellness.com/aanbod/restaurant/

Actie Porta Cité: We hebben voor onze groep een speciale actieprijs van Hotel Porta Cité, vlakbij Elaisa gelegen.

Speciale actieprijs 3 nachten:
1-persoonskamer inclusief ontbijt: €346,50 voor 3 nachten.

Bij gedeelde 2-persoonskamer kamer is dit €226,50 per persoon voor 3 nachten. Ook dit is inclusief luxe ontbijtbuffet van €22,- per dag (3x ontbijt = €66). De reservering loopt via ons, de kosten betaalt iedereen zelf ter plaatse bij het hotel. 

Meer informatie en aanmelden

Aanmelding is gesloten. Heb je interesse in de retraites bij Elaisa? Stuur een email naar info@aleen.nl en dan houd ik je op de hoogte als er nieuwe data bekend zijn. 

Je aanmelding kun je uiterlijk 13 juni mailen naar info@aleen.nl, met daarin je naam, adres, en in de titel ‘aanmelding retraite en noem dan welke retraite je wilt deelnemen: 20 t/m 23 juni 2024 of 23 t/m 26 juni 2024.

Graag in de mail aangeven of je een 1-persoonskamer wilt of dat je een 2-persoonskamer wilt. Als je alleen boekt, kun je een kamer delen met een andere deelnemer die alleen boekt. Als je samen met iemand deze retraite boekt, graag aangeven met wie je de kamer wilt delen.

De algemene voorwaarden vind je onderaan voor retraite 1 in dit document en voor retraite 2 in dit document.

Heb je vragen, overwegingen of wil je gewoon even kennismaken? Neem gerust contact op met Larissa. Contact gegevens staan onderaan.

Om alvast de sfeer te proeven van de prachtige locaties, kun je de website van Elaisa Energetic Wellness en Hotel Porta Cité bekijken:

www.elaisawellness.com

https://hotelportacite.be/

Meer informatie:

Larissa van Beek
Al Eén, Centrum voor Zielsgroei
+31-(0)6-40910749
info@aleen.nl
https://aleen.nl/

Dank je wel voor deze prachtige reis !
Mijn hart is echt warm van de afgelopen dagen, en die vloeit nog mooi na…
Ik hou dit gevoel & deze kracht zo lang mogelijk vast!
Maar zoals ik zei, dit is pas het begin van een nog andere transformerende reis in mezelf.

Na een paar retreats te hebben gedaan, was dit toch echt wel de uniekste & mooiste qua rituelen, werk & locatie.
Ik denk niet dat dit ooit overtroffen kan worden.
Het had alles wat ik nodig had, op dit moment. En het leerde me nog meer om in het -nu- te zijn & leven, te geloven in de flow & het pad die ons tegemoet komt.

Dank dank dank!!
Ik hoop dat we elkaar ooit nog eens terugzien, in een retreat, tijdens een behandeling, of gewoon zomaar.
Jullie hebben een gouden hart!

Glenys

Wat was het GEWELDIG om mij in deze retraite onder te dompelen.

Een prima voorbereiding met fijne uitwerking, Veel vrijheid om eigen dingen te doen, je vrij voelen om wel of minder aansluiting bij de groep te voelen én op gezette momenten, wél groepsactiviteiten. Het was allemaal feilloos met elkaar verbonden.

Het is een meer dan bijzondere locatie in Elaisa, met meer dan bijzondere ervaringen……. door enorm gepassioneerde begeleiders,  waaronder jullie 2 ook vallen, Rianne en Larissa. Geweldig om kort contact met Jean Luc te realiseren voor ons.

Ik ga niet alle afzonderlijke onderdelen benoemen, lieverds, maar zeggen dat het in één woord GROOTS en BIJZONDER was. Toch twee woorden nodig…….(hahaha) maar eigenlijk is het niet eens in woorden uit te drukken. Het is het gevoel en opening in mijzelf, die tijdens deze retraite, met als titel de Gouden Godin, in mij plaats vond.

Ik kan het regelmatig voelen….. en kijk/voel er met veel BLIJHEID op terug. Dank voor de onbeschrijflijke ervaringen.

Stanny 

Wauw. Wat hebben jullie een prachtige retraite neergezet voor ons. Het is haast niet te omschrijven wat het met me gedaan heeft. 

Ik ben opgeladen. Helemaal in de zen modus. Ook nu na 2 weken nog. Als ik eraan terug denk. Of mijn krachtvoorwerp (in mijn geval mijn armbanden) aan doe dan is dat elke keer een reminder. 

De veilige Space die jullie gegeven hebben.  De groep die perfect was zoals ie was. Erg uiteenlopend qua personen en dan toch zo’n samenhorigheidsgevoel. Heel erg bijzonder.  Ik heb dingen gedaan die nieuw waren. En overal heb ik van genoten. Maar dat zagen jullie al aan de smile op mijn gezicht.  

De rituelen waren zo prachtig. Als ik eraan denk dan krijg ik zo’n gelukzalig gevoel over me heen. En dan als hoogtepunt de healing. Hoe bijzonder dat ik daar op de tafel mocht gaan liggen. 

Jullie energie. Jullie liefde. Ik heb het gevoeld en wat was het gaaf om met sisters dit te beleven. De prachtige muziek, de zang van Rianne die me roerde. Mijn devine feminine die naar boven mocht. Ik die mezelf mocht zijn en geaccepteerd werd zoals ik was.  

Deze ervaring is niet uit te leggen. Wel weet ik als jullie nog eens gaan ik graag weer mee ga. 

En me weer openstel aan de prachtige plek en alle ervaringen die jullie ons laten beleven.  

En tot die tijd geniet ik van de spotify lijst met de magische muziek en waan ik me weer in Elaisa in mijn vrouwelijke energie.

Mieke