Oerbron Activatie

2 daagse retraite voor vrouwen

15 en 16 november 2021

Elaisa Energetic Wellness

Vanuit de Oerbron je zielsmissie verankeren   

De Oerbron roept ons: “Kom maar thuis. Zink maar in het Zijn, in het Oervertrouwen dat jij een oneindig krachtig wezen bent.”

Een unieke retraite voor vrouwen om te herbronnen. Vrouwen die weten dat zij vanuit de verbinding met de Bron en de scheppende kracht van de baarmoeder hun volste potentie kunnen leven. Een transformerende ervaring, waarbij iedere vrouw haar eigen verbinding met de Oerbron nog dieper zal ervaren én verankeren in het dagelijkse leven. Deze dagen zullen niet alleen een voedend geschenk zijn aan jezelf, maar ook een waardevolle stap in het verwezenlijken van je zielsmissie.

We voelen dat we een wezenlijke bijdrage willen leveren aan het creëren van de nieuwe aarde, waar we vreugdevol en in harmonie leven met elkaar en met de natuur. Vaak dragen we daarbij grote verantwoordelijkheden. Of dit nu is voor onszelf, ons gezin, onze dierbaren, groepen die we begeleiden, ondernemingen of bedrijven. We geven veel, halen daar ook voldoening uit, en hebben voldoende tijd en ruimte nodig om te herbronnen. Hoe heerlijk is het dan om je twee dagen onder te dompelen in magische energie, even niets te hoeven, en je te laten dragen en koesteren door hoge frequenties en voedende rituelen. Terwijl we ons laven en zinken in de rust, wordt tegelijkertijd de weg voorbereid voor de volgende stappen van jouw zielenmissie.

Plek: Elaisa Energetic Wellness   

ELAISA staat voor “Egypte – Lemurië – Atlantis – Inner Source Activation”, en is gelegen in natuurgebied de Hoge Kempen in noord België, op 2 uur rijden vanaf Utrecht. Elaisa is een tempel van welzijn en een bijzondere krachtplek midden in de natuur. De plek nodigt uit tot totale ontspanning en genieten. Haar gewijde ruimtes, gebouwd volgens heilige geometrie en vol met kristallen, hebben direct een helende werking. De perfecte bedding om de Oerkracht in jezelf ten diepste te activeren en belichamen, om van daaruit alles te kunnen creëren wat jouw hart en ziel verlangt. Er is bij Elaisa GEEN QR code nodig, iedereen is welkom! 

 

Programma

Larissa van Beek en Rianne Sportel nemen de groep van 12 toegewijde vrouwen mee in deze 2 daagse reis van opladen, genieten en thuiskomen in onszelf. We zakken diep in ons bekken in verbinding en uitlijning met ons hart, de Oerbron in de aarde en kosmos. We verzorgen o.a. rituelen, meditaties, zacht lichaamswerk, Oerbron Activaties, een heilzaam klei ritueel, warm water ritueel, en een persoonlijke healing op de high frequency chakra tables van Elaisa. Hierdoor vind je een nieuwe balans vol energie, en verbind je dieper met dat wat jou hier op Aarde brengt.“Geef je maar over en ontspan, laat je dragen, en open voor de oneindige mogelijkheden.”

Download het hele programma en uitgebreide beschrijving HIER.

Download de flyer met beeldmateriaal HIER

 

Praktisch 

Het programma start op maandag 15 november om 9.30u. We ronden af op dinsdag 16 november om 17.00u. Als je wilt kun je nadien tot 22.00u in Elaisa blijven, om in ontspanning alle ervaringen te integreren.

Gedurende de twee dagen nuttigen we de lunch en het diner in een loungeruimte, ieder kiest a la carte naar eigen wens de maaltijden. Na afloop van elke dag betaal je de eigen maaltijden ter plaatse bij Elaisa.

Voor een nog diepere ontspanning, rust en ultieme wellness ervaring bieden we aan gebruik te maken van de speciale actie van het Terhills Hotel , luxe 4 sterren hotel (vlakbij Elaisa gelegen): 3 nachten verblijf in luxe comfortabele kamers inclusief uitgebreid ontbijt, voor de prijs van 2 nachten. We hebben kamers gereserveerd voor deze speciale actieprijs, zie hieronder. Het is ook mogelijk 1 losse nacht te boeken, of zelf overnachting in de buurt te regelen. Ter indicatie: Elaisa ligt op 2 uur rijden vanaf Utrecht.

Twee daagse retraite bij Elaisa €484, vrijgesteld van btw, excl. hotel en maaltijden.

Dit bedrag is inclusief 2 dagen entree Elaisa, privé gebruik van speciale ruimtes in Elaisa, 2 dagen begeleiding, een unieke healing van een half uur op de high frequency chakra tables, een uur durend klei ritueel met aanvullende meditatie in de clay sauna.

Voor een prijsindicatie van de maaltijden die Elaisa serveert met verse, eerlijke en lokale producten, zie de menukaart: www.elaisawellness.com/aanbod/restaurant/

Actie Terhills Hotel: 3 nachten, zondag 14 november (incheck vanaf 15 uur) t/m woensdag 17 november (uitcheck tot 12 uur), 2-persoonskamer inclusief ontbijt: €377, excl. €3 verblijfstax p.p.p.n. 

Bij gedeelde kamer is dit dus €188,50 p.p. Dat is inclusief luxe ontbijtbuffet van €22,50 per dag (3x ontbijt = €67,50). De reservering loopt via ons, de kosten betaalt iedereen zelf ter plaatse bij het hotel.

Er is bij Elaisa en Terhills Hotel GEEN QR code nodig.  Sinds 1 oktober 2021 is er in Vlaanderen ook geen mondmasker meer nodig. Ik heb meerdere vragen gekregen van vrouwen hoe het zit met de maatregelen. Ik was afgelopen juli bij Elaisa en je kan zonder problemen of controle België in rijden en je hoeft ook niet in quarantaine bij terugkomst. Gelukkig kan je in België wél naar de sauna/hotel/restaurant zonder test of ander bewijs. Onze groep wordt speciaal om 9.30 uur opgehaald bij Terhills Hotel met een shuttle bus voor alleen onze groep. We hebben ervoor gezorgd dat onze groep al om 9.45uur bij Elaisa naar binnen mag, vóór de officiële opening om 10 uur. Hierdoor kunnen we op ons gemak omkleden, voordat er andere gasten zijn. Ook hebben we ons eigen ruimte die 2 dagen tot onze beschikking en nuttigen we de maaltijden in een loungeruimte in een aparte hoek voor onze groep.   

Meer informatie en aanmelden

Wil je ervaren hoe Rianne en Larissa meditaties begeleiden?

Bekijk hier een meditatie van Rianne en Larissa samen, speciaal opgenomen voor deze retraite.

Heb je vragen of overwegingen? Neem gerust contact met ons op. Contact gegevens staan onderaan.

Aanmelden kan tot uiterlijk 24 oktober 2021. Wacht niet te lang, want er is slechts plek voor 12 vrouwen. Als de retraite eerder vol zit, openen we een wachtlijst.

Je aanmelding kun je mailen naar info@aleen.nl, met daarin je naam, adres, en in de titel ‘aanmelding retraite 15/16 november 2021’.

Graag aangeven of je alleen boekt of samen met iemand anders, en of je met deze vrouw een kamer wilt delen (incl. haar naam). Vermeld in je mail welke vorm van overnachting je kiest: of je zelf overnachting regelt voor 1 of meerdere nachten, of dat je gebruik wilt maken van Terhills Hotel actieprijs 3 voor 2 nachten.

Om alvast de sfeer te proeven van de prachtige locaties, kun je de website van Elaisa Energetic Wellness en Terhills Hotel bekijken:

www.elaisawellness.com

www.terhillshotel.com

Larissa van Beek
Al Eén, Centrum voor Zielsgroei
+31-(0)6-40910749
info@aleen.nl
https://aleen.nl/

Rianne Sportel
+31-(0)6-37440419
riannesportel@gmail.com
www.riannesportel.com