Gouden Godin

2 daagse retraite voor vrouwen

26 en 27 juni 2023

Elaisa Energetic Wellness

Zuivering en heling door het gouden licht in ons   

Een unieke retraite voor jou om te herbronnen. Dankzij de diepe ontspanning die we tijdens de retraite beleven en door de heilzame, initiërende rituelen, zal je de Goddelijke Vonk die jij bent, helder voelen. De Gouden Godin in jou zal herrijzen. Het gouden licht IN ons wordt geactiveerd en zal het donker van binnenuit verlichten. De ervaringen van deze retraite zullen doorwerken in je dagelijkse leven: meer licht en helende energie zal door jou heen stromen. Als Lichtdrager zal je ook anderen om jou heen inspireren en aanraken met jouw liefde.

Misschien voel je net als wij en velen van ons dat je bewust een wezenlijke bijdrage wilt leveren aan het creëren van de nieuwe aarde, waar we vreugdevol en in harmonie samenleven met elkaar en met de natuur. Vaak dragen we daarbij grote verantwoordelijkheden. Of dit nu is voor onszelf, ons gezin, onze dierbaren, groepen die we begeleiden, ondernemingen of bedrijven. We geven veel, halen daar ook voldoening uit, en hebben voldoende tijd en ruimte nodig om te herbronnen. Hoe heerlijk is het dan om je twee dagen bij Elaisa onder te dompelen in magische energie, even niets te hoeven, en je te laten dragen en koesteren door hoge frequenties en voedende rituelen.

Plek: Elaisa Energetic Wellness   

ELAISA staat voor “Egypte – Lemurië – Atlantis – Inner Source Activation”, en is gelegen in natuurgebied de Hoge Kempen in noord België, op 2 uur rijden vanaf Utrecht. Elaisa is een tempel van welzijn en een bijzondere krachtplek midden in de natuur. De plek nodigt uit tot totale ontspanning en genieten. Haar gewijde ruimtes, gebouwd volgens heilige geometrie en vol met kristallen, hebben direct een helende werking. De Egyptische energieën zullen ons omringen. De perfecte bedding om de gouden, stralende gloed in jou te activeren, zodat jij alles verlicht wat donker is. Er is bij Elaisa GEEN QR code noodzakelijk, iedereen is welkom! 

Programma

Twee volle dagen gaan we op reis met een groep van (maximaal) 12 toegewijde vrouwen. Larissa en Rianne nemen je mee in een diep transformerende, helende ervaring. We zakken in ons bekken, in verbinding en uitlijning met ons hart, de bron in de aarde en kosmos. We verzorgen o.a. rituelen, meditaties, zacht lichaamswerk, Gouden Godin ritueel, klankceremonie, Temazcal, Hathor ritueel, en een persoonlijke
healing op de high frequency chakra tables van Elaisa. Hierdoor staat de Gouden Godin in jou op, waardoor jouw liefdesenergie en helende gaven verder zullen groeien en andere harten zullen raken. 

“Geef je maar over en ontspan, ontvang de zuivering en heling.”

Download het hele programma en uitgebreide beschrijving HIER.

Download de flyer met beeldmateriaal HIER

Praktisch 

Het begeleide programma start op maandag 26 juni 2023 om 9.30u. We ronden af op dinsdag 27 juni om 17.30u. Dan eten we nog gezellig met elkaar, en kun je nadien tot 22.00u in Elaisa blijven, om in ontspanning alle ervaringen te integreren.

Gedurende de twee dagen nuttigen we de lunch en het diner in het restaurant in een aparte hoek voor onze groep. Ieder kiest a la carte naar eigen wens de maaltijden. Na afloop van elke dag betaal je de eigen maaltijden ter plaatse bij Elaisa.

Op maandag en dinsdag wordt onze groep om 9:30u opgehaald bij Terhills Hotel met een shuttle bus van Elaisa voor alleen onze groep. We hebben speciaal voor onze groep geregeld dat we al om 9:45u bij Elaisa naar binnen mogen, vóór de officiële opening om 10:00. Zo kunnen wij ons in alle rust omkleden, voordat er andere gasten zijn. Ook hebben we ons eigen ruimte bij Elaisa die twee dagen tot onze beschikking.

Maandag en dinsdag is Elaisa alleen toegankelijk zonder badkleding, zoals gebruikelijk in de meeste sauna’s.

Vanwege de vroege start, en voor een nog diepere ontspanning, rust en ultieme wellness ervaring, hebben we het prachtige Terhills Hotel (vlakbij Elaisa gelegen) voor iedereen gereserveerd van zondag 25 t/m woensdag 28 juni, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Zie de info hieronder over de mooie 3 voor 2 nachten actie.

We hebben er bewust voor gekozen om zondag en woensdag geen programma of begeleiding aan te bieden. Je bent helemaal vrij om aan te komen wanneer je wilt, en kunt inchecken bij het hotel vanaf 15:00u op zondag 25 juni. Op deze manier heb je de vrijheid om bijv. zondagmiddag heerlijk te wandelen in het prachtige natuurgebied De Hoge Kempen rondom het hotel en Elaisa, of juist zondagavond laat pas te arriveren.

Dinsdagavond brengt de shuttle bus van Elaisa je weer terug naar het hotel, voor een laatste rustvolle integratienacht. Woensdag ochtend kun je zelf kiezen of je lekker uit wilt slapen, of vroeg op wilt staan om nog iets te ondernemen. De uitcheck tijd is uiterlijk om 12:00u.

Kosten 

Twee daagse retraite bij Elaisa: €550,- vrijgesteld van btw, excl. hotel en maaltijden.

Dit bedrag is inclusief onder andere 2 dagen entree Elaisa, privé gebruik van speciale ruimtes in Elaisa, 2 dagen begeleiding, een unieke healing van een half uur op de high frequency chakra tables, een klankceremonie, een Temazcal ceremonie, Hathor ritueel en een Gouden Godin ritueel.

Voor een prijsindicatie van de maaltijden die Elaisa serveert met verse, eerlijke en lokale producten, zie de menukaart: www.elaisawellness.com/aanbod/restaurant/

Actie Terhills Hotel: We hebben voor onze groep een speciale actie van het Terhills Hotel, luxe 4 sterren hotel (vlakbij Elaisa gelegen): 3 nachten verblijf in luxe comfortabele kamers inclusief uitgebreid ontbijt, voor de prijs van 2 nachten. We hebben kamers gereserveerd voor deze speciale actieprijs, zie hieronder.

Het hotel beschikt slechts beperkt over kamers met 2 losse bedden die uit elkaar geschoven kunnen worden, dus dit kunnen we helaas niet garanderen. Als je alleen boekt, kun je een kamer delen met een vrouw die ook alleen boekt.

Speciale actieprijs 3 nachten, zondag 25 juni (incheck vanaf 15:00u) t/m woensdag 28 juni (uitcheck tot 12:00u):
1-persoonskamer (wel met 2-persoonsbed) inclusief ontbijt: €348,- voor 3 nachten.

Bij gedeelde 2-persoonskamer kamer is dit €208,50 p.p. voor 3 nachten. Ook dit is inclusief luxe ontbijtbuffet van €22,50 per dag (3x ontbijt = €67,50). De reservering loopt via ons, de kosten betaalt iedereen zelf ter plaatse bij het hotel.

Sinds 7 maart 2022 zijn alle corona maatregelen in België afgeschaft. Dit betekent dat er GEEN QR code nodig is en ook geen mondmaskers. Bij vorige retraites konden we zonder problemen of controle België in- en uitrijden, en je hoeft niet in quarantaine bij terugkomst. We kunnen ons dus helemaal vrij bewegen.   

Meer informatie en aanmelden

Je aanmelding kan je mailen naar info@aleen.nl, met daarin je naam, adres, en in de titel ‘aanmelding retraite 25 t/m 28 juni 2023’.

Graag in de mail aangeven of je een 1-persoonskamer wilt (beperkt beschikbaar, hoe eerder je boekt, hoe groter de kans dat er nog een 1-persoonskamer beschikbaar is) of dat je een 2-persoonskamer wilt. Als je alleen boekt, kun je een kamer delen met een andere vrouw die alleen boekt. Als je samen met iemand deze retraite boekt, graag aangeven met wie je de kamer wilt delen.

De algemene voorwaarden vind je onderaan dit document.

Heb je vragen, overwegingen of wil je gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Contact gegevens staan onderaan.

Om alvast de sfeer te proeven van de prachtige locaties, kun je de website van Elaisa Energetic Wellness en Terhills Hotel bekijken:

www.elaisawellness.com

www.terhillshotel.com

Zin om nu alvast een duik te nemen in dit prachtige grootse veld?

We hebben speciaal voor de Elaisa retraite in november 2021 een “Oerbron Activatie meditatie” opgenomen.

We nemen jullie mee om samen te zinken in het veld van Zijn. In het oervertrouwen dat we oneindig krachtige wezens zijn. Ook heerlijk als je niet mee gaat op de retraite. Bekijk hier die meditatie van Rianne en Larissa.

Via deze Youtube-link vind je Dolfijn & Walvis meditaties van Rianne.

Larissa van Beek
Al Eén, Centrum voor Zielsgroei
+31-(0)6-40910749
info@aleen.nl
https://aleen.nl/

Rianne Sportel
Living Love in Action
+31-(0)6-37440419
info@riannesportel.com
www.facebook.com/RianneSportel.LivingLove 
www.riannesportel.com

En wow, wat was de energie krachtig in Elaisa in combinatie met jullie bedding. Ik verwonder me elke ochtend opnieuw over mijn eigen lichte, vredige energie die zo krachtig is dat thuisonderwijs voor mijn jongste (C in de klas), dreigende lockdown met alle zakelijke gevolgen van dien, 2G, rellen en alle woeligheden en narigheid van deze tijd raken me niet in mijn eigen krachtige vredige kern.

Wow, wat ik zeg, dagelijks hierover nog verwondering. Ik voel me echt anders dan voor Elaisa.
Ik voel ook dat er nog veel te integreren is. Sinds ik thuis ben thuisonderwijs en veel andere gedoetjes, maar er komt weer ruimte en dan komt t integreren ook. Voel ik ook vertrouwen op. Moeder Aarde roept om nog meer verbinding. Ik voel de uitnodiging zo sterk.

Tianne

Wauw, wat een mooie reis heb ik met jullie en de andere vrouwen mogen maken op deze magische plek midden in de natuur! 

Dank jullie wel voor het mooie programma en jullie krachtige en liefdevolle begeleiding.

Ik heb me deze dagen heel veilig gevoeld. Daardoor was er ontspanning, kon ik genieten, helder voelen, herkende ik oude patronen, was er inzicht en ook loslaten.

Er is van alles in mij aangeraakt en wakker geschud. Het zal zeker nog doorwerken hier…dankbaar.

Anoniem

Wauw. Dames. Wat hebben jullie een prachtige retraite neergezet voor ons. Het is haast niet te omschrijven wat het met me gedaan heeft. 

Ik ben opgeladen. Helemaal in de zen modus. Ook nu na 2 weken nog. Als ik eraan terug denk. Of mijn krachtvoorwerp (in mijn geval mijn armbanden) aan doe dan is dat elke keer een reminder. 

De veilige Space die jullie gegeven hebben.  De groep die perfect was zoals ie was. Erg uiteenlopend qua personen en dan toch zo’n samenhorigheidsgevoel. Heel erg bijzonder.  Ik heb dingen gedaan die nieuw waren. En overal heb ik van genoten. Maar dat zagen jullie al aan de smile op mijn gezicht.  

De rituelen waren zo prachtig. Als ik eraan denk dan krijg ik zo’n gelukzalig gevoel over me heen. En dan als hoogtepunt de healing. Hoe bijzonder dat ik daar op de tafel mocht gaan liggen. 

Jullie energie. Jullie liefde. Ik heb het gevoeld en wat was het gaaf om met sisters dit te beleven. De prachtige muziek, de zang van Rianne die me roerde. Mijn devine feminine die naar boven mocht. Ik die mezelf mocht zijn en geaccepteerd werd zoals ik was.  

Deze ervaring is niet uit te leggen. Wel weet ik als jullie nog eens gaan ik graag weer mee ga. 

En me weer openstel aan de prachtige plek en alle ervaringen die jullie ons laten beleven.  

En tot die tijd geniet ik van de spotify lijst met de magische muziek en waan ik me weer in Elaisa in mijn vrouwelijke energie.

Mieke