Roep van je ziel

Misschien ben je zoekende waar jouw ziel van gaat zingen. Of wellicht weet je wel waar je ziel naar verlangt, maar zijn er belemmeringen waardoor je deze verlangens niet gerealiseerd krijgt. Vastzittende blokkades, oude patronen houden je tegen. Of mogelijk voel je dat je te hard werkt en wil je meer vanuit je hart leven. Het kan zijn dat je fysieke of emotionele klachten ervaart, doordat je te hard werkt, of teveel voor anderen zorgt. Als vrouw voel je de kracht van zachtheid, maar in de veelheid van de dagelijks leven ben je meer aan het “Doen” en is er minder ruimte voor het “Zijn”. Terwijl het ontvangen en de verbinding met het mysterie (het Niet Weten) een vrouwelijke kwaliteit is, die grote waarde heeft.

Wat er ook speelt in je leven, je voelt de roep van je ziel. Je bent toegewijd aan jouw Pad en aan jouw innerlijke proces en zielsgroei. Je wilt belemmerende blokkades volledig transformeren. Graag wil je naar je ziel luisteren en vanuit innerlijke wijsheid geïnspireerde acties nemen. Met liefde nodig ik je uit om 5 dagen tijd vrij te maken om naar jouw ziel en hart te luisteren.

Graag neem ik je mee op deze 5 daagse online zielenreis voor vrouwen: De roep van je ziel.

Online 5 daagse De Roep van je ziel

  Ik bied een heilige en veilige plek waar wij als vrouwen ons verbinden met onze ziel en met het goddelijke vrouwelijke. Ik ben verbonden met de Bron, het goddelijke en ik kan me afstemmen op jouw ziel. Met deze zielenreis begeleid ik jou om de wijsheid van jouw ziel naar de aarde te brengen. Ik breng jou naar een hogere staat van bewustzijn, zodat jij de roep van jouw ziel hoort én gaat volgen! Ik begeleid jou zodat je geïnspireerde acties neemt, en je hart en ziel volgt.

  Zodat jij de verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen geluk en gezondheid, op fysiek, emotioneel, financieel en spiritueel gebied. Jouw innerlijke balans weerspiegelen zich in je liefdevolle relaties met je dierbaren (partner, kinderen, familie, vrienden).

  Jij staat stevig in je eigen kracht als onafhankelijke vrouw. Als professional draag jij zorg voor je financiële situatie.

  Jij manifesteert jouw leven vol magie, vreugde, overvloed, geluk, liefde en gezondheid, geleid door je intuïtie en wijsheid uit de Bron. Je manifesteert dit moeiteloos zonder hard te werken en zonder jezelf of anderen te ‘fixen’.

  Voel jij hier een warm hart en een volle JA bij? Doe dan mee met de 5 daagse zielenreis:

  • Ik kan je helpen de roep van je ziel te horen én te volgen
  • Ik leer jou je belemmerende patronen en blokkades te herkennen en deze volledig te transformeren.
  • Ik begeleid jou om geïnspireerde acties te nemen, afgestemd op je ziel. Zodat jij je magische leven gaat manifesteren waar jij naar verlangt.

  In de reis doorlopen we 5 shifts, die ons stap voor stap begeleiden om de roep van je ziel helder te krijgen en acties te nemen om jouw hartenwensen te verwezenlijken.

  5 Shifts:

  1. Voel je veilig: verbind met de aarde en je lichaam.
  2. Wat is de roep van jouw ziel, jouw hartsverlangen?
  3. Vanuit jouw ziel geïnspireerde acties nemen
  4. Herkennen van belemmerende blokkades en deze transformeren.
  5. Manifesteer in jouw leven.

  Praktische info en aanmelden

  Wanneer: maandag 27 t/m vrijdag 31 mei 2024

  Wat: online 5 daagse zielenreis met 3 zoom sessies met een groep vrouwen van 1 tot 1,5 uur. En met dagelijks een email met meditaties, inspiraties en opdrachten om de roep van jouw ziel te volgen.

  Samen met gelijkgestemde vrouwen, verbinden we ons met elkaar en de Bron. Ik begeleid je naar een hogere staat van bewustzijn, waar jouw intuïtie en je innerlijke wijsheid je leiden en ingevingen geven.

  Elke dag ontvang je een email met inspirerende boodschappen. Soms in de vorm van een geleide meditatie, of als geschreven tekst met praktische tips.

  Op drie dagen is er een zoom sessie van 1 tot 1,5 uur, waarin we persoonlijk verbinden. Als groep gaan we in interactie met elkaar en het is helend en inspirerend om ervaringen te delen. Je haalt het meeste uit deze zielenreis als je bij de zoom sessies aanwezig bent, omdat we ook interactief met elkaar verbinden. Mocht je een keer niet kunnen, dan kan je de replay bekijken, maar je mist dan wel een deel van de oefeningen in kleine groepjes en de kracht van de verbinding met de groep.

  De zoom sessies zijn op maandag 27 mei, woensdag 29 mei en vrijdag 31 mei  om 10 uur. 

  Meld je nu aan voor deze 5 daagse online zielenreis voor 33 euro.

  Ja, ik doe mee met de online 5 daagse "De roep van je ziel" voor 33 euro
  dit veld niet invullen s.v.p.

  Doe mee!

  Ik verheug me er op om samen met jou en andere vrouwen deze zielenreis te maken. Mijn hart gaat zingen als ik voor mij zie, hoe wij allemaal afgestemde acties nemen, om de roep van de ziel te volgen. En ik weet dat ook JIJ er zo naar verlangt om jouw leven vol magie, vreugde, overvloed, geluk, liefde en gezondheid (nog meer) te verwezenlijken. Dat je dit al doet en steeds meer naar een next level gaat, zodat je moeiteloos manifesteert, zonder hard te werken en zonder jezelf of anderen te ‘fixen’.

  Want als vrouwen mogen wij vanuit flow en ontspanning scheppen vanuit ons hart en onze intuïtie. Wij zijn verbonden met het goddelijke vrouwelijke, de Godin, het mysterie. Als we daarop afgestemd zijn, dan komt onze ware essentie tot wasdom en brengen we grote geschenken in de realiteit.