Werkwijzen

Ik ga uit van jouw eigen kracht en wijsheid en jouw zelfhelend vermogen 

Alles wat ik aanbied, doe ik vanuit de overtuiging dat iedereen in zichzelf een grote bron van kracht heeft. Ik begeleid jou naar je eigen bron, jouw kracht, naar de wens van jouw ziel.

Het is mijn gave om mensen naar de eigen heelheid te brengen. Want ik geloof er in dat elke ziel al heel is, de eenheid in zich draagt: Al één. Uiteindelijk kan maar 1 persoon op deze wereld jou echt ‘helen’ of genezen en dat ben jij zelf. Graag ben ik dienstbaar aan jouw proces, jouw zielsgroei, om dit te begeleiden, te versnellen, zodat jij diepgaande inzichten zult verkrijgen en transformerende ervaringen zult beleven. Waardoor jij gaat stralen en geniet van dit wonderlijke leven.

Het is mijn kracht om met mijn helende vermogens de blokkades, pijn of ander ongemak te transformeren tot levenskracht. Om de schaduw van ieders wezen om te smelten tot het medicijn. Dit doe ik vooral door te zijn, door vanuit onvoorwaardelijke liefde iedereen te omarmen, door de grootsheid in ieder mens te zien en te voelen en ook de schaduwkanten volledig te zien en te omarmen.  Daarbij gebruik ik diverse werkwijzen. Klik hieronder op de werkwijze om er meer over te lezen.

Heilige en veilige ruimte

Essentieel is dat heling en duurzame transformatie naar een verruimd bewustzijn alleen kan plaatsvinden als jij je veilig voelt en je goed gegrond bent in je lichaam. Daarom baseer ik me op de polyvagaal theorie, zodat je zenuwstelsel tot rust komt en jij in een ontspannen staat van Zijn nieuwe ervaringen kunt beleven. Naast de veilige ruimte, is er een ander werkzaam principe die ik benut: de heilige ruimte en heilige rituelen en ceremonies. Lees meer.

Energetische Stoelen

De energetische Stoelen kunnen worden gezien als een unieke nieuwe methode voor zelfheling en zijn een gift voor deze tijd. Elke Stoel heeft zijn eigen diep transformerende werking. Ze helpen je met het loslaten van oude ballast en maken de weg vrij voor het leven van je ware zelf. De stoelen zorgen dat jij weer de verbinding kan maken met je goddelijke blauwdruk, de plek waar je volledig HEEL en in EENHEID bent. Lees meer.

Systemisch werken

Ik ben al vele jaren gefascineerd door de helende kracht en wonderen van systemisch werken, beter bekend als (familie) opstellingen. Ik heb zelf grote transformaties ervaren, en oude blokkades en terugkerende patronen duurzaam opgelost door familie opstellingen. Ik zet het systemisch werken in mijn trainingen en individuele sessies. Lees meer.