Individueel Zielsgroei Traject

Wil jij ten volle in je kracht staan en vanuit je hart en ziel leven? Wil je vanuit vreugde en in ontspanning genieten van het leven? Ervaar je blokkades waardoor je nu nog niet je volle potentie leeft?

Heb je last van fysieke, emotionele of mentale klachten, meestal veroorzaakt door onderliggende oorzaken, zoals belastende ervaringen, negatieve gedachten, belemmerende overtuigingen?

Gun jezelf dan dit individuele Zielsgroei traject, geheel afgestemd op jouw persoonlijke vraag of probleem. Larissa zal je begeleiden om helder in beeld te krijgen wat je vraag of probleem is en welke oorzaken daar aan ten grondslag liggen. Om vervolgens deze oorzaken en blokkades te ontwortelen, zodat je volledig afgestemd bent op de Bron en in je eigen kracht staat. Larissa werkt daarbij intuïtief gebruik makend van haar heldere gaven. Bij de eerste sessie starten we met een zielsconsult.

Zielsconsult
Dankzij mijn heldere gaven, kan ik mij afstemmen op de boodschappen van jouw ziel. De eerste sessie geef ik een zielsconsult, waarbij jouw ziel zal spreken via mij. Dit maakt veel los: het geeft vaak diepe ontroering van echt gezien worden, van herkenning. Elke ziel komt hier op Aarde om wat te leren. Deze lessen van je ziel komen vaak naar voren in de sessie. Het kan zijn dat helder wordt wat nog blokkades zijn die je tegenhouden, of oude patronen of pijn die getransformeerd mogen worden. In mijn sessies zul je jezelf met alle perfecties en imperfecties omarmen. Door jezelf oordeelloos en liefdevol te omarmen, kan je de dieper liggende pijn en verdriet echt gaan voelen en dat brengt duurzame transformatie en ware heling.

Als we samen helder inzichtelijk hebben wat jouw blokkades, pijnplekken en belastende patronen zijn, afkomstig uit familiepatronen en eerdere ervaringen, dan gaan we deze belemmerende zaken tot en met de eerste oorzaak verwijderen met een unieke helende methode: de Energetische Stoelen.

Energetische Stoelen 
De werking van de Energetische Stoelen is gebaseerd op frequentietechnieken die het celhelend vermogen stimuleren. De 2 stoelen, de Urim-code en de Bron-code, hebben een matrix van “Levend Licht” die jouw zelfhelende vermogen (her)activeren. Ze kunnen worden gezien als een unieke nieuwe methode voor zelfheling en zijn een gift voor deze tijd. Elke Stoel heeft zijn eigen diep transformerende werking. Ze helpen je met het loslaten van oude ballast en maken de weg vrij voor het leven van je ware zelf. De stoelen zorgen dat jij weer de verbinding kan maken met je goddelijke blauwdruk, de plek waar je volledig HEEL en in EENHEID bent.

In een gezond lichaam communiceren alle cellen met elkaar, ziekte is een verstoring in de communicatie tussen de cellen. De oorzaak ligt vaak in diepgaande stress-ervaringen, oude trauma’s, belastende bewuste en onbewuste gedachtepatronen en gevoelens, kortom overtuigingen en herinneringen die ons geen goed doen. De Stoelen bevrijden je op een moeiteloze en duurzame manier van :

 • Beperkende conditioneringen en belastingen vanuit familiepatronen;
 • Ballast en pijn uit vorige levens;
 • Zielenconflicten, wezenlijk aangenomen beperkingen en (oude) pijn;
 • Gemis aan eigen stevigheid, authenticiteit en gevoel van werkelijk vrij zijn.

Door diepgaand bevrijd te worden, krijg je weer toegang tot welzijn, gezondheid en je krachtig voelen. Je krijgt weer volop toegang tot inspiratie, creativiteit, innovatie en je hartkwaliteiten. En dat vanuit een verdiepte stevige gronding.

Wil je meer lezen over de werking van de Stoelen, klik dan hier.

Maatwerk

Het traject van minimaal 3 sessies van 1,5 uur is maatwerk. Bij de eerste sessie zullen we samen jouw vraag verhelderen. Daarbij geef ik een zielsconsult wat verdieping geeft en inzichtelijk maakt waar we mee starten voor de eerste Stoel sessie. Na het zielsconsult van circa een uur zal ik je begeleiden op de Energetische Stoel. De zitting op de Stoel duurt meestal max 20 minuten. We zullen tot slot zorgvuldig afronden, zodat je opgeladen, met hernieuwde hoog frequente energie en vol inzichten naar huis gaat.

Bij de vervolg sessies overleggen we samen wat voor jou het meest helend is en wat je wensen zijn. Ik werk zowel met de Broncode Stoel als met de Urim code stoel en beiden hebben hun unieke kwaliteiten en mogelijkheden. Naast de Energetische Stoelen, kan ik ook een individuele familieopstelling begeleiden of je begeleiden met een helende wandelsessie in de natuur. Na 3 sessies kan je zelf aangeven wat je wensen zijn voor een eventueel vervolg, om mogelijk ook andere klachten of vragen te behandelen. Hoeveel sessies iemand nodig heeft, verschilt per persoon. Een gemiddelde van 5 sessies geeft meestal het optimale resultaat, waarna iemand zijn eigen pad vervolgt en voldoende in zijn of haar eigen kracht staat, verbonden met de Bron.

In de sessies gaan we voorbij de verhalen en worden oude patronen doorzien en doorbroken. Je gaat nieuwe keuzes maken vanuit zelfliefde, dankzij de verhoogde trilling ga je handelen vanuit je hartsverlangens.

Praktisch
Het Individuele Zielsgroei traject bestaat uit 3 individuele sessies van 1,5 uur. Het duurt gemiddeld 6 tot 12 weken, afhankelijk of je de sessies om de 2, 3 of 4 weken wilt ontvangen. Ik begeleid jou gedurende 6 tot 12 weken, zodat jouw zielsgroei een groeispurt maakt. Samen plannen we alle afspraken in.

De individuele sessies kunnen zowel live in Amersfoort als online via Zoom plaatsvinden. Als je kiest voor live sessies, dan kunnen we ook gebruik maken van de Energetische Stoelen. Indien je kiest voor online sessies, dan kan ik jou persoonlijk begeleiden met zowel het zielsconsult, afgestemde coaching, healing & meditatie als online individuele familieopstellingen.

Investering: tijdelijke aanbieding: 444 euro voor 3 sessies van ieder 1,5 uur. Vrijgesteld van BTW. Dit is een tijdelijke actie prijs, waar beperkt plekken voor beschikbaar zijn. Binnenkort zal ik BTW moeten rekenen en zal de prijs stijgen.

Door te kiezen voor dit afgestemde, persoonlijke traject, neem jij verantwoordelijkheid voor jouw leven, welzijn en geluk. Je leert dat de oplossingen niet buiten jezelf liggen en dat je niets hoeft op te lossen en je ervaart dat je al Heel bent (Al één). Mogelijk zetten we de energetische stoelen in om je proces te versnellen, maar uiteindelijk zijn dat slechts hulpmiddelen die extra steun geven om te ervaren hoe krachtig jij bent. Dankzij de sessies ga je ervaren dat de werkelijke kracht en wijsheid IN jezelf zit. Hierdoor kom je als vanzelf in je eigen kracht en kan je na afloop van het traject je eigen pad vol vreugde, wijsheid en levenskracht vervolgen.

Resultaat:

 • Inzicht in de lessen van je ziel en je schaduwkanten en het omarmen daarvan
 • In staat om je innerlijke kritische stem te herkennen en te transformeren
 • Duurzame heling door het ontwortelen van blokkades t/m de eerste oorzaak
 • Meer levensvreugde beleven
 • Meer innerlijke rust ervaren
 • Gegroeid in zelfvertrouwen en zelfliefde
 • Leven vanuit je hart (i.p.v. hard werken)
 • Je staat in je kracht
 • Je ervaart je verbinding met de Bron

Kortom: je komt in een hogere frequentie dankzij dit Zielsgroei traject! In hoge trilling voel je je meer afgestemd, voel je levenskracht. Dankzij de sessies voel je je meer verbonden met je lichaam en ben je meer gegrond. Ook zal je merken dat je intuïtie nog sterker zal worden. Doordat blokkades zijn verwijderd, zal je meer vanuit je Hart leven en in een ontspannen staat van Zijn (i.p.v. veel moeten en doen) geraken. Als vanzelf trekt je overvloed (in geld, liefde, vreugde etc.) in je leven aan, omdat jij afgestemd bent op de Bron.

Interesse?
Heb je interesse om een individueel Zielsgroei traject bij mij te doen? Neem dan contact met mij op via deze link en zet in het onderwerp 1 op 1 Zielsgroei traject. 

Ja, ik wil een Individueel Zielsgroei Traject!

Mijn sessie bij Larissa heeft op mij een zeer diepgaande helende werking gehad, op een zachte en liefdevolle wijze. Larissa werkt intuïtief en voelt heel goed aan waar heling nodig is om een stap verder te kunnen zetten. Ik voel me bij haar volledig vertrouwd en ga graag nog een keer naar haar toe.
Jolanda (45 jaar)

Vanuit nieuwsgierigheid naar de broncode stoel heb ik een afspraak gemaakt met Larissa. Larissa ken ik als een liefdevolle, warme, betrokken en zuivere vrouw. Dus met vol vertrouwen ging ik dit avontuur aan, zonder me verder te verdiepen in haar werkwijze. Tot mijn verrassing ontving ik vooraf gaand aan de sessie in de broncode stoel een ‘soul reading’. Deze was heel verhelderend. Larissa voelt en leest heel zuiver. Ze ‘las’ dingen die ze niet kon weten. Ik kon de beelden die ze schetste goed meevoelen en mee zien. Wat een cadeau. De patronen en overtuigingen die naar boven kwamen tijdens de reading, namen we mee tijdens de sessie in de broncode stoel. Deze sessie is een mooie aanvulling. Ik heb het ervaren als een diepe heling, waarbij we uit de ‘verhalen’ konden blijven. Het is zo makkelijk om te verzanden in de verhalen die je jezelf vertelt. De stoel werkt; het lost overtuigingen op bij de oorsprong.

Het is nu ruim een week later en ik ervaar nog de gevolgen van de heling. Mijn hoofd is sinds de broncode stoel veel rustiger. Ik heb ervaring in het voelen en bewust worden van wat er in mijn energie speelt. Het loslaten is lastig. Ik heb ervaren dat de broncode stoel hierbij blijvend helpt.

Dank je wel Larissa voor deze liefdevolle, intense ervaring.

Chantal (49 jaar)

Ik heb twee sessies gedaan bij Larissa, de eerst was online en heb ik als heel bijzonder ervaren. Ik was getroffen door de heldere waarneming die Larissa doet, ze voelt in de situatie en verwoord precies het juiste wat ik nodig had, het was heel verhelderend en helend.
Bij Larissa thuis, een liefdevol bad, ze voelt in wat ik nodig had en liet het gebeuren, ook weer helend en inspirerend. Daarna een healing sessie waarbij je heerlijk kunt ontspannen, ik was koud over mijn hele lichaam, de energie deed zijn werk. Ik zou het iedereen aanbevelen om een sessie te boeken, een kado voor jezelf!

Mary (49 jaar)

Larissa brengt je op een liefdevolle en geheel natuurlijke (aangeboren?) manier naar wie je ten diepste bent, los van ego. Dat gevoel zou ik elke dag wel willen hebben.
Voor mij is dat gevoel precies wat ik graag zou koesteren.
Nu merk ik dat ik weer ‘een update’ nodig heb. Want ik slip nog maar al te gauw door mijn eigen ego-mazen.
Dus Larissa, je ziet mij binnenkort weer terug.
En dan kijk ik graag met jou hoe we dit in de komende periode gaan doen!

Margot