1 op 1 Zielsgroei Traject

Als jij bent toegewijd aan je eigen spirituele ontwikkeling en je voelt dat je hierin een extra boost kunt gebruiken, dan is dit individuele Zielsgroei traject iets voor jou. Het is een diepgaand, transformerend traject wat jou in een hogere frequentie brengt.

Het vraagt wel jouw inspanning en jouw verantwoordelijkheid om schaduwkanten in jezelf aan te kijken. Ik begeleid jou hierin met veel zachtheid. Soms met enige confronterende woorden van mij als spiegel, maar altijd vanuit mijn compassievolle wezen. Ik creëer bij iedere 1 op 1 sessie een ‘sacred space’, waarin ik oordeelloos luister naar je diepste zielenroerselen. Hier vindt de werkelijke heling plaats.

Zielsconsult
Dankzij mijn heldere gaven, kan ik mij afstemmen op de boodschappen van jouw ziel. De eerste sessie geef ik een zielsconsult, waarbij jouw ziel zal spreken via mij. Dit maakt veel los: het geeft vaak diepe ontroering van echt gezien worden, van herkenning wat je zielsmissie is. Elke ziel komt hier op Aarde om wat te leren. Deze lessen van je ziel komen ook naar voren in de sessie. Het kan zijn dat helder wordt wat nog blokkades zijn die je tegenhouden, of oude patronen of pijn die getransformeerd mogen worden. In mijn sessies zul je jezelf met alle perfecties en imperfecties omarmen. Door jezelf oordeelloos en liefdevol te omarmen, kan je de dieper liggende pijn en verdriet echt gaan voelen en dat is duurzame transformatie en ware heling.

Eigen Kracht
Ongeacht de klachten of blokkades die je ervaart, zal elke individuele sessie er op gericht zijn dat jij een diep zelfvertrouwen gaat ervaren, waardoor je in je eigen kracht komt. Als je eenmaal de kracht van je Bron hebt aangeboord, kan je vanuit die diepe verbinding met jezelf alle obstakels overwinnen. Ze smelten weg door jouw aandacht. Door het Zielsgroei traject met mij voel je je Lichter, kan je zelf op moeilijke momenten de verbinding met je Bron voelen.

Praktische tips
Belangrijk onderdeel is dat ik concrete tips mee geef in elke sessie, waar je thuis mee verder kunt oefenen. Veel klanten vinden juist deze praktische tips heel waardevol, omdat het hen concrete handvatten biedt in hun dagelijks leven. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten. En met een diepe innerlijke rust en concrete tips hoe je thuis zelf weer bij die bron van kracht in jezelf kan komen.

Traject van 3 maanden
Ik heb veel eenmalige 1 op 1 sessies gegeven, maar mijn ervaring is dat zielsklanten veel meer effect en ware Zielsgroei ervaren, als zij gedurende een periode meerdere sessies bij mij doen. De resultaten zijn groter en veranderingen zijn duurzaam als mensen langer begeleid worden door mij. Daarom heb ik ervoor gekozen om individuele trajecten van 3 maanden aan te bieden.

Het een investering in jezelf en besef: JIJ bent het waard!

Waarschijnlijk weet je al: je hoeft het niet meer alleen te doen. Zoveel mensen gaan hun innerlijke processen aan in hun eentje. Maar je hebt vast in workshops, coaching, therapie of opleidingen ervaren dat begeleiding bij dit soort intense processen veel meer heling en inzichten geeft.

Inhoud van 1 op 1 Zielsgroei Traject:
Het 1 op 1 Zielsgroei traject duurt circa 3 maanden. Ik begeleid jou gedurende circa 12 weken, zodat jouw zielsgroei een groeispurt maakt. Samen plannen we alle afspraken in.

Je krijgt:
• 2x een individuele Zielsgroei sessie van 2 uur (waarvan 1 zielsconsult), kan zowel live als online via Zoom
• 1x een online Zoom sessie van 1 uur
• Gedurende de 12 weken mag je vragen stellen via whatsapp over je Zielsgroei proces
• Energetische support van mij gedurende 12 weken

Locatie:
De ‘live’ individuele sessies vinden plaats in Amersfoort. Bij de tweede sessie kan mogelijk gekozen worden voor een wandelsessie in de natuur, in de Soesterduinen. Ik zal per persoon kijken of een wandelsessie passend is voor dat moment (ook afhankelijke van het weer). Graag benut ik de kracht van de natuur om je verbinding te voelen met jouw innerlijke kracht. Persoonlijk heb ik de mooiste, diepgaande inzichten gekregen in de natuur. De rust en stilte in de natuur is een weldaad in het drukke leven vol prikkels en zowel de natuur als de stilte hebben een helend effect.

Resultaat:
• Je Zielsgroei maakt een groeispurt
• Jouw Zielsmissie is helder
• Je leeft je Zielspad
• Inzicht in de lessen van je ziel
• Inzicht in je schaduwkanten
• Innerlijke processen ben je aangegaan
• Heling
• Meer levensvreugde beleven
• Meer innerlijke rust ervaren
• Gegroeid in zelfvertrouwen en zelfliefde
• Meer hartsverbinding ervaren
• Je staat in je kracht
• Je ervaart je verbinding met de Bron

Kortom: je komt in een hogere frequentie dankzij dit Zielsgroei traject!

Investering: neem contact met mij als je meer wilt weten over de kosten van een  1 op 1 Zielsgroei traject.

Interesse?
Heb je interesse om een 1 op 1 Zielsgroei traject bij mij te doen? Neem dan contact met mij op via deze link en zet in het onderwerp 1 op 1 Zielsgroei traject.

Wat voor mensen komen er bij mij en waarvoor?
Er komen zeer diverse mensen bij mij, van jong (minimaal 18 jaar) tot oud, mannen en vrouwen, als zij maar wel verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen welzijn en spirituele groei. Soms komen mensen die zoekende zijn wat hun Zielsmissie is. Ook komen er veel Lichtwerkers bij mij, die pioniers zijn en hun Zielsmissie leven, maar door intense processen heen gaan.
De thema’s die omhoog komen in de zielsconsulten en healingen zijn enorm verschillend per persoon. De vaste, menselijke patronen worden vaak zichtbaar zoals slachtoffer/daderschap en hoe daar uit te stappen, je kleiner of groter maken, innerlijk kind stukken (zoals angst voor afwijzing of falen, willen controleren, (onderdrukte) boosheid, niet gezien of gewaardeerd voelen), relatieproblemen. Thema’s die regelmatig geheeld worden in mijn sessie zijn zelfvertrouwen, zelfliefde, leren loslaten, verbinding ervaren met de Bron, in je eigen kracht staan, je meer afgestemd voelen.

Ja, ik wil een 1 op 1 Zielsgroei Traject!

Mijn sessie bij Larissa heeft op mij een zeer diepgaande helende werking gehad, op een zachte en liefdevolle wijze. Larissa werkt intuïtief en voelt heel goed aan waar heling nodig is om een stap verder te kunnen zetten. Ik voel me bij haar volledig vertrouwd en ga graag nog een keer naar haar toe.
Jolanda (45 jaar)

Larissa brengt je op een liefdevolle en geheel natuurlijke (aangeboren?) manier naar wie je ten diepste bent, los van ego. Dat gevoel zou ik elke dag wel willen hebben.
Voor mij is dat gevoel precies wat ik graag zou koesteren.
Nu merk ik dat ik weer ‘een update’ nodig heb. Want ik slip nog maar al te gauw door mijn eigen ego-mazen 🙂
Dus Larissa, je ziet mij binnenkort weer terug.
En dan kijk ik graag met jou hoe we dit in 2018 gaan doen!
Margot

Ik heb twee sessies gedaan bij Larissa, de eerst was op Skype en heb ik als heel bijzonder ervaren. Ik was getroffen door de heldere waarneming die Larissa doet, ze voelt in de situatie en verwoord precies het juiste wat ik nodig had, het was heel verhelderend en helend.
Bij Larissa thuis, een liefdevol bad, ze voelt in wat ik nodig had en liet het gebeuren, ook weer helend en inspirerend. Daarna een healing sessie waarbij je heerlijk kunt ontspannen, ik was koud over mijn hele lichaam, de energie deed zijn werk. Ik zou het iedereen aanbevelen om een sessie te boeken, een kado voor jezelf!
Mary (49 jaar)