Energetische Stoelen

We leven in een fascinerende tijd, waarin we diepgaand bevrijd kunnen worden van oude patronen en belemmerende overtuigingen. Er komt zoveel aan het licht, omdat we op aarde naar een nieuwe tijd toe bewegen waarin harmonie centraal zal staan. Nieuwe tijds frequentietechnieken zoals de Energetische Stoelen maken het nu mogelijk disharmonie en oude blokkades in jou diepgaand en moeiteloos te transformeren. Door diepgaand bevrijd te worden, krijg je weer toegang tot welzijn, gezondheid en je krachtig voelen. Je komt in een hogere trilling, waardoor je verbonden raakt met de Bron en waardoor je toegang krijgt tot je intuïtie, wijsheid en je hartkwaliteiten. Daarbij is het unieke dat de Stoelen ook stevige gronding brengen, zodat je tot geïnspireerde acties vanuit het hartsverlangens komt en deze in je dagelijks leven inzet.

Toen ik voor het eerst kennismaakte met de energetische Stoelen van Monique Timmers, was ik direct zeer onder de indruk hoe diep helend deze Stoelen werken. Mijn eerste ervaring op de Bron-code Stoel was zo transformerend, ik kwam gelijk in hogere frequenties en vanaf dat moment liep zoveel in mijn leven in een opgaande spiraal van helende en vreugdevolle ervaringen. Ik heb me toen gelijk aangemeld voor de opleiding om met de Bron-code stoel te werken en voor deelname aan de Ur-Academie, waarin ik heb geleerd om met de Urim-code Stoel te werken.

Helende kracht van de stoelen

De werking van de Energetische Stoelen is gebaseerd op frequentietechnieken die het celhelend vermogen stimuleren. De 2 stoelen, de Urim-code en de Bron-code, hebben een matrix van “Levend Licht” die jouw zelfhelende vermogen (her)activeren. Ze kunnen worden gezien als een unieke nieuwe methode voor zelfheling en zijn een gift voor deze tijd. Elke Stoel heeft zijn eigen diep transformerende werking. Ze helpen je met het loslaten van oude ballast en maken de weg vrij voor het leven van je ware zelf. Een ervaring die voorbij de woorden gaat.

Steeds meer mensen weten dat in ons een intelligent bewustzijn werkzaam is met een onbeperkt vermogen. Dit bewustzijn zorgt voor ons. Het is helend van aard. De Lichtmatrix van de stoelen bewerkstelligen dat dit bewustzijn veel beter kan functioneren en weer de verbinding kan maken met je goddelijke blauwdruk, de plek waar je volledig HEEL en in EENHEID bent.

De Energetische Stoelen (her)activeren jouw zelfhelende vermogen. In een gezond lichaam communiceren alle cellen met elkaar, ziekte is een verstoring in de communicatie tussen de cellen. De oorzaak ligt vaak in diepgaande stress-ervaringen, oude trauma’s, belastende bewuste en onbewuste gedachtepatronen en gevoelens, kortom overtuigingen en herinneringen die ons geen goed doen. Met de Stoelen worden deze belastende ervaringen tot en met de oorzaak verwijderd, waardoor jij weer in je kracht komt.

De Bron-code Stoel: 

Om met de Bron-code stoel te kunnen werken, moet de therapeut een opleiding volgen die Monique Timmers persoonlijk geeft. Elke Bron-code stoel wordt speciaal gemaakt en afgestemd op de persoon die met deze unieke stoel gaat werken. Mijn stoel is dan ook volledig afgestemd op mijn trillingsfrequenties.  Ik heb deze opleiding gevolgd en daar heb ik geleerd om te  ‘communiceren’,  te werken met mijn eigen unieke Bron-Code Stoel, waaraan een zeer krachtig eigen energieveld, een Matrix, verbonden is. Mijn Stoel is energetisch gekoppeld aan mijn unieke wezen en deze verbinding stelt mij in staat de energie van de Matrix te sturen op een moeiteloze manier.

De Bron-code stoel bezit zo veel energie dat jij als cliënt samen met mij tijdens de behandeling negatieve herinneringen en oude patronen gaat wissen. Door oude patronen maken we steeds dezelfde keuzes en komen we niet uit de vicieuze cirkel waarin we leven. De Bron-code stoel maakt dat je al deze ballast loslaat en weer in je eigen energie komt. Je merkt dat daardoor bepaalde lichamelijk klachten minder worden of geheel verdwijnen.

De Bron-Code stoel helpt bij het bevrijden van:

  • Ballast, pijn en blokkades uit vorige levens;
  • Beperkende overtuigingen en belastingen vanuit familiepatronen;
  • Blokkades in je dagelijkse leven;
  • Zielenconflicten, wezenlijk aangenomen beperkingen en (oude) pijn;
  • Gemis aan eigen stevigheid, authenticiteit en gevoel van werkelijk vrij zijn.

Dit zijn 4 programma’s van de Broncode Stoel, waardoor het 4 sessies nodig heeft als je al deze onderdelen wilt opschonen.

De Urim-Code stoel

De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen. Het is een methode die inwerkt op je hele lichaam en zo krachtig is dat hij doorwerkt tot in de cellen. Dit heeft uitwerking op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en psychisch niveau.

Je kunt de Urim-code zien als een hulpmiddel dat het energieveld van mensen ‘repareert’, optimaliseert en in zijn kracht brengt. De Urim helpt om het hoofd en hart weer opnieuw te synchroniseren zodat denken en voelen weer op één lijn worden gebracht en je weer vanuit je authentieke kracht kan leven.

De Urim-code Stoel helpt ons diepgaand vrij te worden, daarnaast worden we weer verbonden met een verruimd bewustzijn. Ik ben opgeleid om met het Chakra’s en dimensies programma van de Urim-code Stoel te werken, waarmee de chakra’s worden opgeschoond én waardoor je weer verbonden wordt met de 9 dimensies. Om alle chakra’s op te schonen zijn 3 tot 4 sessies nodig.

Voor beide Stoelen geldt dat jouw trilling/frequentie van je totale Zijn wordt verhoogd. Hierdoor ervaar je de verbinding met de Bron, en krijg je de toegang tot de oneindige mogelijkheden die we als multidimensionaal wezen hebben.

Deze bijzondere Energetische Stoelen zijn ontwikkeld en geïnitieerd door schrijfster en mysticus Monique Timmers. Meer informatie vind je op: http://moniquetimmers.nl/

Interesse?

Heb je interesse om de helende kracht van de energetische Stoelen zelf te ervaren? Neem dan contact met mij op via onderstaande link of stuur een email naar info@aleen.nl en zet in het onderwerp traject Stoelen.

Ja, ik wil de helende kracht van de Stoel ervaren!

Vanuit nieuwsgierigheid naar de broncode stoel heb ik een afspraak gemaakt met Larissa. Larissa ken ik als een liefdevolle, warme, betrokken en zuivere vrouw. Dus met vol vertrouwen ging ik dit avontuur aan, zonder me verder te verdiepen in haar werkwijze. Tot mijn verrassing ontving ik vooraf gaand aan de sessie in de broncode stoel een ‘soul reading’. Deze was heel verhelderend. Larissa voelt en leest heel zuiver. Ze ‘las’ dingen die ze niet kon weten. Ik kon de beelden die ze schetste goed meevoelen en mee zien. Wat een cadeau. De patronen en overtuigingen die naar boven kwamen tijdens de reading, namen we mee tijdens de sessie in de broncode stoel. Deze sessie is een mooie aanvulling. Ik heb het ervaren als een diepe heling, waarbij we uit de ‘verhalen’ konden blijven. Het is zo makkelijk om te verzanden in de verhalen die je jezelf vertelt. De stoel werkt; het lost overtuigingen op bij de oorsprong.

Het is nu ruim een week later en ik ervaar nog de gevolgen van de heling. Mijn hoofd is sinds de broncode stoel veel rustiger. Ik heb ervaring in het voelen en bewust worden van wat er in mijn energie speelt. Het loslaten is lastig. Ik heb ervaren dat de broncode stoel hierbij blijvend helpt.

Dank je wel Larissa voor deze liefdevolle, intense ervaring.

Chantal (49)

Larissa is een krachtige, zachte vrouw die diep verbonden is met het licht! Ze kan zich haarfijn verbinden met wat er zichtbaar mag worden voor je.

Ik heb een broncodestoel sessie gehad en ik ben door zoveel lagen van mijn bewustzijn heen gegaan. Wat ik ontzettend fijn vond is dat Larissa zo afgestemd was op mij dat ze iedere verandering aanging en oploste. Zo ontzettend dankbaar voor haar en de sessie die ze geeft! Het heeft heel veel teweeg gebracht en ik mocht van veel bevrijd worden.

Ik raad het Larissa als healer zeker aan maar ook echt de broncodestoel sessie! Veel dichter bij mijn kern en mijn levensmissie sta ik nu!

Anisa (36)