Over Al één

Mijn Zielsmissie:  Ik ben hier om jou te laten ervaren hoe waardevol en mooi het leven is.

Want als jij jouw donkere kanten aankijkt, ontvangt en de ruimte geeft, dan valt het licht er op en ga je stralen.

In oktober 2016 was ik voor mijn “Vision Quest” in de woestijn, de Sahara in Marokko. Tijdens deze reis zag ik het grootse, wijdse lege landschap om mij heen en ik voelde mij zo verbonden met alles. En toen kreeg ik de naam van mijn onderneming door: Al één. Want dat is mijn missie in dit leven: om mijzelf te helen, eenheid te ervaren, mij verbonden te voelen met de bron. Vanuit die verbinding met mijzelf en de bron, ervaar ik oneindig veel licht en liefde. Ik voel me ‘compleet’ en ik heb anderen niet nodig om mij gelukkig te voelen. Natuurlijk is het heerlijk en verdiepend om mij met andere mensen vanuit het hart te verbinden, maar de basis is om mij intens gelukkig te voelen in en met mijzelf. Mijn diepste wens is om anderen te begeleiden om ook dit gevoel van Al één Zijn te beleven. Want als je dat ervaart, dan ben je in harmonie. Samen brengen wij zo vrede en harmonie op Aarde en creëren we nieuwe vormen van samenzijn.

Take it SMART, take it SLOW

Ik heb het werken met SMART doelen, zoals ik dat in mijn opleiding en carrière geleerd heb, losgelaten en ik leef nu vanuit mijn SLOW-waarden: Spiritualiteit, Liefde, Openheid en Wijsheid.

In een channeling van Pamela Kribbe in januari 2017 vroeg ik wat mijn unieke kwaliteit is en ze gaf door: “Je unieke kwaliteit ligt in je hart, dat je mensen kunt verstaan vanuit wie ze zijn op dit moment. Niet vanuit wie ze moeten zijn van zichzelf, vanuit een ideaal beeld dat ze hebben gecreëerd, maar puur vanuit het zijn zelf, bij mensen zijn en hen daarin begeleiden om liefdevol naar zichzelf te kijken. Het grootste probleem waar mensen mee worstelen ligt niet in situaties die zich voordoen in hun leven, die pijn en verdriet veroorzaken. Het grootste probleem ligt er in dat mensen zichzelf vaak veroordelen, zichzelf vertellen dat ze het fout hebben gedaan, het niet snappen, dat ze gefaald hebben, dat ze mislukken. Dit oordeel weegt zo zwaar op hen dat ze bijna niet toekomen aan het echt doorleven van de emoties die er onder liggen en dat is juist nodig om door pijn en verdriet heen te geraken. Daarom is het heel belangrijk om oordeelloos en vanuit een diep en menselijk begrip van de ander hem of haar de gelegenheid te geven naar zichzelf te kijken zonder oordeel. Dat is een kwaliteit die jij kunt overdragen.” Deze kwaliteit zet ik in bij alle 1 op 1 sessies en activiteiten voor groepen.

Voor wie

De personen die bij mij komen, zijn bewuste mannen en vrouwen, tussen 18 en 88 jaar. Mensen die bezig zijn met hun proces van bewustzijn en die bereid zijn om te groeien, die bereid zijn om hun proces aan te gaan en de verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven en voor hun eigen geluk. 

Visie
Missie
Waarden
Interne motivatie

Mijzelf helen en eenheid ervaren. Ik omarm mijn schaduw. Elke ziel is al Heel, draagt de Eenheid in zich. Anderen begeleiden bij transformatie van hun gif naar gift, zodat zij gaan stralen.

Ik ben hier om jou te laten ervaren hoe waardevol en mooi het leven is.
Want als jij jouw donkere kanten aankijkt, ontvangt en de ruimte geeft, dan valt het licht er op en ga je stralen.

Gezondheid, veiligheid, verbinding, persoonlijke groei, authenticiteit, balans, liefde.
Externe motivatie
Ik neem de verantwoordelijkheid voor mijn eigen geluk. Ik transformeer pijn en blokkades tot levenskracht. Ik creëer de Hemel op Aarde, samen met anderen.
Om het zelfhelende vermogen van mensen aan te spreken, zodat zij hun Licht laten stralen en hun Hart volgen.
Diversiteit, verantwoordelijkheid, wijsheid, overvloed, openheid, compassie.