Over mij

Mijn naam is Larissa van Beek, geboren in 1978, opgegroeid in een dorp in het Groene Hart. Ik ben dankbaar dat ik in deze rustige en natuurrijke omgeving ben opgegroeid bij zorgzame ouders en een vrolijke broer. Toch heb ik mij al jong echt ‘anders’ gevoeld. In mijn omgeving was niemand bezig met ‘spiritualiteit’, terwijl ik hoogsensitief was. Ik dook daarom als kind in de boeken, waar ik veel inspiratie uit haalde. Op de middelbare school was ik intensief bezig met levensvragen en daar werd dat gestimuleerd onder noemer ‘filosofie’.

Al heel jong was ik gefascineerd door de verscheidenheid die er bestaat op deze Aarde: zoveel mensen, die allemaal uniek zijn, allemaal anders. Mijn passie is culturele diversiteit, de verschillen tussen culturen te ervaren, en te laten zien hoe mooi die verschillen zijn. Daarom heb ik een universitaire studie gekozen die Cultuur, Organisatie en Management heet. Ik heb direct na mijn studie mijn hart gevolgd. Ik werk nu 20 jaar door mijn bijdrage te leveren aan multiculturele vraagstukken in Nederland en aan talentontwikkeling van mensen met diverse etnische achtergronden. Op dit moment werk ik voor een kenniscentrum dat zich richt op psychosociale hulpverlening aan vluchtelingen. Al die jaren werkte ik vol passie aan mijn maatschappelijke werk. Tegelijkertijd heb ik gewerkt aan mijn eigen bewustwordingsproces en spirituele groei door het volgen van diverse opleidingen en workshops.

Mijn zielsmissie

Nu is het tijd om mijn focus en mijn energie op mijn andere levensmissie te richten: het inzetten van mijn heldere en helende gaven om mijzelf en ook anderen te helen. Mijn missie is om mensen terug te brengen bij hun Bron, bij hun Essentie wie zij in wezen zijn. Zodat zij ervaren hoe Groots zij zijn, en voelen dat zij verbonden zijn met het Al. Al één. Om vanuit die kracht keuzes te maken, verbonden aan hun hart en ziel. Want deze wereld kan een plek zijn van vrede en harmonie, de Hemel op Aarde, daar geloof ik in. Ik weet dat wij deze Hemel samen creëren: door onze Levenslessen te leren, oude patronen en pijnen te doorzien en daarmee te transformeren en zo te kiezen voor nieuwe waarden, nieuwe manieren van gedrag en handelen.

Opleidingen en ervaring

2024 –  Twee daagse opleiding om met de Bron-code Stoel te werken, gegeven door Monique Timmers in Duitsland.

2023/2024 – Ur-Academie, mysterieschool, duurt 1,5 jaar. Diverse helingstechnieken o.a. werken met de Energetische Stoelen van Monique Timmers. Gestart in september 2023 en het duurt tot december 2024.

2023/2024: Tien weekse cursus Portal Openers, gegeven door Klara Adalena. Gebaseerd op polyvagaal theorie en divine feminine / priestess wisdom. Geleerd om mensen te begeleiden door de verschillende Portalen (staten van Bewustzijn) te reizen, waardoor zij hun innerlijke kracht en wijsheid ervaren. Geleerd om via outcome oriented coaching en embodied breathwork mensen te begeleiden in helende en transformerende sessies.

2023 –  Vier daagse cursus sjamanistische opstellingen, gegeven door Antoon Verwer van Het Inzicht.

2022/2023 – Negen maanden opleiding Systemisch werken, bij Wel Opstellingen, hoofddocent Evelien Hogeweg. 18 dagen opleiding en 5 oefendagen.

2022 –  Polyvagaal theorie: half jaargroep Zenuwstelsel en online training Polyvagaal in de Praktijk gevolgd. Gegeven door Mariëlle Spronck.

2022 – Drie daagse cursus Vocale Soundhealing, bij Dymphi Peeters

2017 – Zes daagse cursus klankschalen massage, bij Iwan Boersma, Klankschaal Expertise Centrum

2017 – Drie daagse begeleidingstraject om te channelen bij Pamela Kribbe.

2017 – Drie daagse opleiding Munay Ki, bij Paul Liekens in België.

2016 – Drie daagse gecertificeerde opleiding ‘Alchemic Healing’ bij Tareth

2007/2009 – Drie keer de jaarlijkse drie daagse Dialoog Training gevolgd. Geleerd om ’talking stick facilitator’ te zijn. Begeleid door Marieke de Vrij, en door meerdere native American and Canadian people.

Vanaf mijn 25ste jaar ben ik actief met het volgen van opleidingen en workshops ten behoeve van mijn bewustwordingsproces. Ik ben dankbaar voor de inspirerende tradities en wijsheden uit verschillende werelddelen die mij hebben begeleid om mijn bewustzijn te vergroten. Ik beoefen 20 jaar Healing Tao, wat mij een krachtige basis biedt om via chi kungs, meditaties en andere oefeningen in balans te leven. Healing Tao is een uniek en praktisch systeem voor zelfgenezing en zelfontwikkeling dat gebaseerd is op oude taoïstische tradities. Eén van de belangrijkste punten van dit systeem is dat het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd en geactiveerd. Dit komt tot stand door vermeerdering van de eigen levenskrachtenergie (Chi) met behulp van eenvoudige oefeningen en meditaties. Healing Tao geeft de mogelijkheid levenskracht te gebruiken om fysiek sterk en gezond te worden en emotioneel meer in balans te komen.

Ik heb veel sjamanistische workshops gedaan. Ik laat me inspireren door de Maya Tzolkin. Vrouwencirkels hebben mij gevoed en geheeld en ik mediteer dagelijks. Mijn twee prachtige kinderen van 10 en 13 jaar zijn mijn grote leermeesters en inspiratiebron voor plezier.