Familie opstellingen

Ik ben al vele jaren gefascineerd door de helende kracht en wonderen van (familie) opstellingen. Ik heb zelf grote transformaties ervaren, en oude blokkades en terugkerende patronen duurzaam opgelost door familie opstellingen. Daarom heb ik van oktober 2022 t/m juni 2023 de opleiding Systemisch Werken gevolgd bij Wel Opstellingen, zodat ik nu zelf familie opstellingen kan begeleiden. De rol van begeleider bij opstellingen past helemaal bij mij, ik kan mij goed afstemmen op het collectieve helende Veld. Het is vervullend om  mensen te begeleiden bij kwetsbare persoonlijke vragen en ik voel me dankbaar om de transformatie en doorleving voor mijn ogen te aanschouwen. 

Heb jij last van een terugkerend patroon waar je maar niet van af komt? Zijn er blokkades waar je telkens tegen aan loopt? Dan kan het inbrengen van een vraag bij een familie opstelling voor een grote doorbraak zorgen. 

Ik begeleid zowel individuele opstellingen als groepsopstellingen. Af en toe organiseer ik groepsopstellingen. Deze verschijnen dan hier op deze pagina.

Individuele opstellingen

Wil je de oorzaak van een terugkerend probleem bij de kern aanpakken en oplossen? Dan kan je een individuele familie opstelling doen. Voorafgaand aan de opstelling stuur ik een vragenlijst toe. Tijdens de opstelling zal ik starten met het verhelderen van de vraag die je wilt inbrengen. Vervolgens starten we met de de opstelling. Meestal werk ik met een tafelopstelling, maar ook werken met grondankers behoort tot de mogelijkheden. 

Een individuele opstelling kan zowel live in Amersfoort plaatsvinden als online. 

Meld je aan door een email te sturen naar info@aleen.nl met vermelding ‘individuele opstelling’.  Het is een groots cadeau aan jezelf (en ook aan je familie en eventuele kinderen) om je te bevrijden van terugkerende patronen of blokkades en verstrikkingen in het familie systeem op te lossen. 

Reuze bedankt Larissa en Rose voor mijn supermooie en intense familieopstelling  over ‘hoe bevrijd ik mezelf van de verstikking?’ Mega helend op meerdere lagen van de vrouwenlijn. Er is zoveel inzichtelijk geworden en geheeld in het veld, ook in relatie tot de mannen. Ik voel me echt bevrijd.

Dank voor jullie veilige bedding en de professionele en zachte begeleiding.
Dank ook aan alle representanten voor het zo zuiver blootleggen van het pijnlijke familiemysterie, onder de bezielde begeleiding van Larissa. Wat een mooie verbindingen zijn er hersteld, heel krachtig in alle kwetsbaarheid. Echt wonderlijk!
Dankzij alle doorvoelde compassie kan ik nu echt thuiskomen in mezelf en bij mijn familie…eindelijk!
Ook de individuele visualisatie en de duo oefening waren heel waardevol en helend, Nogmaals dank.

Sonja  

“Ik ben bij Larissa gekomen voor een 1 op 1 familie opstelling. Tijdens de intake werd ik op een hele fijne en liefdevolle manier begeleid om mijn vraag helder te formuleren. Larissa is tijdens de opstelling  volledig en in zuiverheid aanwezig om het proces zo te begeleiden dat het inzicht geeft en helend werkt. Larissa fungeert als een prachtig doorgeefluik, voelt precies aan waar stagnatie aanwezig is en op welke manier beweging in het proces gebracht kan worden.  Hierbij laat ze zich leiden door het veld en wat er ontstaat bij de cliënt. Door dit proces alle ruimte en tijd te geven ontstaat er een prachtige diepgang die inzichten geeft en ontzettend helend is. Alles krijgt ruimte en mag er zijn.  Ik ben enorm dankbaar voor de liefdevolle begeleiding tijdens mijn proces.”
Loes