Familie opstellingen

Ik ben al vele jaren gefascineerd door de helende kracht en wonderen van (familie) opstellingen. Ik heb zelf grote transformaties ervaren, en oude blokkades en terugkerende patronen duurzaam opgelost door familie opstellingen. Daarom heb ik van oktober 2022 t/m juni 2023 de opleiding Systemisch Werken gevolgd bij Wel Opstellingen, zodat ik nu zelf familie opstellingen kan begeleiden. De rol van begeleider bij opstellingen past helemaal bij mij, ik kan mij goed afstemmen op het collectieve helende Veld. Het is vervullend om  mensen te begeleiden bij kwetsbare persoonlijke vragen en ik voel me dankbaar om de transformatie en doorleving voor mijn ogen te aanschouwen. 

Heb jij last van een terugkerend patroon waar je maar niet van af komt? Zijn er blokkades waar je telkens tegen aan loopt? Dan kan het inbrengen van een vraag bij een familie opstelling voor een grote doorbraak zorgen. 

Ik begeleid zowel individuele opstellingen als groeps opstellingen.

Groepsopstellingen

  Af en toe organiseer ik groepsopstellingen. Deze verschijnen dan hier op deze pagina.

  Vrijdag ochtend 15 maart 2024, van 9.15 tot 13.15 uur in Amersfoort.

  Samen met Rose Knulst van Tuin van Rose organiseer ik deze familie opstelling.

  “Dancing barefoot upon holy land
  Giving thanks to the water
  Sun and moon and the plants
  Healing is here, we’re clearing the past
  Wounds we have carried are fading at last”

   We kunnen het niet beter zeggen dan Fia in haar lied: Dancing Barefoot. We nodigen je graag uit voor deze ochtend waarbij we twee (familie) opstellingen begeleiden en waarin je aanwezig kunt zijn als representant. Er hebben zich al 2 vraagstellers aangemeld. 

  Er is ruimte voor 10 representanten.

  Wie                Larissa van Beek en Rose Knulst beiden geschoold tot opsteller bij Welopstellingen begeleiden deze ochtend
  Waar             Sandeburg 20, Amersfoort
  Wanneer      15 maart 2024 van 9.15-13.15 uur (9.15 uur inloop start 9.30 uur)
  Kosten           Representanten: € 10 euro 
  Aanmelden: stuur een mail naar info@aleen.nl of welkom@tuinvanrose.com met de vermelding ‘opgave opstelling 15 maart’.

  Vermeld in de mail  je contactgegevens.

  Stel ons gerust vragen over het opstellingenwerk als je hier meer over wilt weten. 

  Individuele opstellingen

  Wil je de oorzaak van een terugkerend probleem bij de kern aanpakken en oplossen? Dan kan je een individuele familie opstelling doen. Voorafgaand aan de opstelling stuur ik een vragenlijst toe. Tijdens de opstelling zal ik starten met het verhelderen van de vraag die je wilt inbrengen. Vervolgens starten we met de de opstelling. Meestal werk ik met een tafelopstelling, maar ook werken met grondankers behoort tot de mogelijkheden. 

  Een individuele opstelling kan zowel live in Amersfoort plaatsvinden als online. 

  Meld je aan door een email te sturen naar info@aleen.nl met vermelding ‘individuele opstelling’.  Het is een groots cadeau aan jezelf (en ook aan je familie en eventuele kinderen) om je te bevrijden van terugkerende patronen of blokkades en verstrikkingen in het familie systeem op te lossen. 

  Reuze bedankt Larissa en Rose voor mijn supermooie en intense familieopstelling  over ‘hoe bevrijd ik mezelf van de verstikking?’ Mega helend op meerdere lagen van de vrouwenlijn. Er is zoveel inzichtelijk geworden en geheeld in het veld, ook in relatie tot de mannen. Ik voel me echt bevrijd.

  Dank voor jullie veilige bedding en de professionele en zachte begeleiding.
  Dank ook aan alle representanten voor het zo zuiver blootleggen van het pijnlijke familiemysterie, onder de bezielde begeleiding van Larissa. Wat een mooie verbindingen zijn er hersteld, heel krachtig in alle kwetsbaarheid. Echt wonderlijk!
  Dankzij alle doorvoelde compassie kan ik nu echt thuiskomen in mezelf en bij mijn familie…eindelijk!
  Ook de individuele visualisatie en de duo oefening waren heel waardevol en helend, Nogmaals dank.

  Sonja