Al één, Centrum voor Zielsgroei

Welkom, mooie ziel. Prachtig dat jij de roep van jouw ziel volgt.

Mijn naam is Larissa van Beek en het is mijn zielsmissie om mensen hun eigen verbinding met de Bron te laten ervaren. Zodat zij als ware Creators vanuit hun hart scheppen wat vreugde geeft. Zodat wij samen deze Aarde een mooiere plek maken vol harmonie, vreugde en liefde.

Ik creëer een heilige ruimte waar mensen heling ervaren, door de verbinding met hun eigen kracht, hart en wijsheid, door hun verbinding met de Bron/ God / Eenheid te ervaren. Zodat jij je je Heelheid ervaart en je verbonden voelt met het Al: Al één.

Graag schep ik een veilige ruimte, ik omarm oordeelloos alles wat er is en ik begeleid jou om hun schaduwstukken en donkere kanten te omarmen. Een ruimte waarin je niets hoeft, je niet je best hoeft te doen. Naar de plek waarin jij je helemaal gezien, gehoord, begrepen en geliefd voelt, door jezelf. Ik begeleid jou van angst naar vertrouwen en liefde, van Doen naar Zijn. Door de veilige en heilige ruimte zal je hart openen, zodat je je leven vormgeeft door te handelen vanuit je hart en ziel.

Ik geloof dat alle mensen toegang hebben tot oneindige mogelijkheden, door zich af te stemmen op de Bron. Het is mijn kracht om mensen naar een hogere staat van Bewustzijn te begeleiden. Daar waar jouw intuïtie en wijsheid stroomt. Zodat je in je dagelijkse leven geïnspireerde acties neemt, waarmee jij als Creator jouw hartsverlangens en dromen verwezenlijkt.

Mijn gaven 

Dankzij mijn heldere gaven, kan ik mij afstemmen op de boodschappen van jouw ziel. In een individueel traject kan ik jou gedurende een aantal weken begeleiden, zodat blokkades en oude patronen verwijderd worden en jouw zielsgroei een grote sprong voorwaarts maakt. Door de sessies ga je ervaren dat de werkelijke kracht en wijsheid IN jezelf zit. Hierdoor kom je als vanzelf in je eigen kracht en kan je na afloop van het traject je eigen pad vol vreugde, wijsheid en levenskracht vervolgen. De manier waarop ik werk, staat beschreven bij werkwijzen.

Tevens bied ik groepsprogramma’s aan. Ik breng mensen samen in een cirkel, waarbij ze de helende kracht van openhartig delen en authentiek samenzijn ervaren, en zodoende verbinding en veiligheid met elkaar beleven. Ik verzorg heilige rituelen en ceremonies waarin ik mensen laat ervaren hoe heilig dit leven is én waarin zij zich verbonden voelen met de Bron. Door deze helende en heilige ervaringen zal jouw bewustzijn verruimd worden en je frequentie wordt verhoogd, waardoor jij meer vanuit je hart en ziel gaat leven en je verbonden voelt met gelijkgestemde zielen en met de Bron.

Het is mijn gave om mensen naar de eigen heelheid te brengen. Want ik geloof er in dat elke ziel al heel is, de eenheid in zich draagt. Uiteindelijk kan maar 1 persoon op deze wereld jou echt ‘helen’ of genezen en dat ben jij zelf. Graag ben ik dienstbaar aan jouw proces, jouw zielsgroei, om dit te begeleiden, te versnellen, zodat jij diepgaande inzichten zult verkrijgen en transformerende ervaringen zult beleven. Waardoor jij gaat stralen en geniet van dit wonderlijke leven.

Ja, ik ontvang de gratis meditatie en inspiratie mails
dit veld niet invullen s.v.p.

1-op-1

 

Groepen