Sacred Soul Connection and Creation: Halfjaar Traject

Manifesteer jouw magische leven vanuit je vrouwelijke kracht

Wij vrouwen zijn mystieke wezens, verbonden met het Goddelijke Vrouwelijke. Ons liefdevolle hart brengt heling en verbinding. Wij dragen de scheppingskracht in ons. De vrouwelijke intuïtie en wijsheid weet wat goed is voor Moeder Aarde en al haar levende wezens. Met haar gevoel voor schoonheid, creativiteit en rechtvaardigheid brengt de vrouwelijke essentie harmonie. En JIJ bent zo’n wijze vrouw, die vanuit je liefdevolle hart en jouw intuïtie de hemel op aarde schept.

Net als ieder mens ben jij verbonden met jouw Godsvonk, en kan jij als Creator jouw magische leven scheppen. Jij wil de Nieuwe Aarde scheppen, een wereld creëren vol harmonie, vreugde en liefde. Ik geloof in jouw kracht en graag bied ik je een halfjaar traject aan, waarin ik jou persoonlijk begeleid zodat jij jouw leven vol overvloed en vreugde verwezenlijkt. De kracht van dit transformatie is de combinatie van zowel retraite dagen met een groep vrouwen, als ook individuele begeleiding waarin ik jou persoonlijk begeleid in 1 op 1 sessies.

Sacred Soul Connection & Creation (SSCC): Half jaar transformatie traject

Van 22 november 2024 t/m 4 april 2025

Ik bied een heilige en veilige plek waar wij als vrouwen ons verbinden met onze ziel en met het goddelijke vrouwelijke. Mijn kracht is om diepgaande sacred spaces te creëren, waardoor deelnemers nieuwe, diepgaande niveaus van hun intuïtie betreden, zodat ware transformatie en magie ontstaat. Met dit life changing halfjaar traject begeleid ik jou om de wijsheid van jouw ziel naar de aarde te brengen. Ik breng jou naar een hogere staat van bewustzijn, zodat jij de roep van jouw ziel hoort én gaat volgen! Ik begeleid jou zodat je geïnspireerde acties neemt, en je hart en ziel volgt.

Jij manifesteert jouw leven vol magie, vreugde, overvloed, geluk, liefde en gezondheid, geleid door je intuïtie en wijsheid uit de Bron. Je manifesteert dit moeiteloos zonder hard te werken en zonder jezelf of anderen te ‘fixen’.

Voel jij hier een warm hart en een volle JA bij? Gun jezelf uit zelfliefde nu deze grote sprong, waarin jij kiest voor jouw afstemming op de bron en jij van daaruit de mooiste dingen in je leven manifesteert voor jou en je dierbaren. Je zal duurzaam jezelf naar hogere frequenties brengen en daarmee als een magneet aantrekken wat jij ten diepste verlangt. In dit diepgaande transformatie traject zal ik jou persoonlijk 6 maanden begeleiden, zodat je oude patronen en blokkades volledig verwijderd.

LET OP: er zijn nog 2 laatste plekjes vrij. Meld je snel aan als je er zeker bij wilt zijn.  

 Voor wie:  Jij bent een bewuste vrouw, die toegewijd is aan haar zielsgroei. Jij hebt (veel) innerlijk werk gedaan. Je doorziet je oude patronen en blokkades. Je hebt oude pijn en problemen opgelost. En waarschijnlijk help je ook veel andere mensen vanuit je liefdevolle hart en je helende kwaliteiten. Soms spelen diep liggende belemmeringen nog op en houden jou klein. Fysieke of mentale klachten of vervelende situaties halen je uit balans. Wellicht ben je moe van al het “Doen”, van het fixen van jezelf en anderen. Maar diep van binnen WEET jij: ik hoef de oplossingen niet buiten mij te zoeken, ik draag de oplossing en zelfheling IN mij.

Met dit halfjaar traject stap je helemaal in jouw eigen kracht en activeer je jouw zelfhelend vermogen. Ik begeleid jou om blokkades diepgaand te ontwortelen, weg van oude verhalen, zodat je in nieuw veld stapt met hoge frequentie. Door je bewust elke dag af te stemmen op je eigen Bron, raak je in hoge trilling, waardoor je overvloed en liefde aantrekt. Als jij investeert in dit halfjaar traject, dan is dat een keuze uit pure Zelfliefde die leidt tot een magisch leven vol overvloed, vreugde, vitaliteit en innerlijke balans.

Inhoud halfjaar traject:

Sacred Soul Connection & Creation (SSCC) is een halfjaar traject voor maximaal 10 toegewijde vrouwen die naar een hoog frequentie niveau willen doorgroeien en hun belemmerende blokkades volledig willen transformeren. Vrouwen die de toewijding hebben om hun hart en ziel te volgen en kiezen om bewust hun eigen werkelijkheid te scheppen. Bewust heb ik gekozen voor 6 maanden, zodat het een diepgaand transformatie traject is dat leidt tot duurzame positieve veranderingen in jouw leven. De kracht van dit transformerende traject is de combinatie van zowel retraite dagen met de groep vrouwen, als ook individuele begeleiding waarin ik jou persoonlijk begeleid in 1 op 1 sessies.

Met het Sacred Soul Connection & Creation (SSCC) ga jij jouw magische leven daadwerkelijk creëren. 

Samen met de groep vrouwen gaan we 5 x live samenkomen op retraite dagen. Eens per maand is er een verdiepende retraitedag waar we als vrouwen verbinden met elkaar, verbinden met de Bron, met de Godin. Het is mijn gave om unieke Sacred Spaces te scheppen, waar jij de verbinding met het goddelijke vrouwelijke gaat beleven en pure magie zult ervaren. Zonder dat er plantmedicijnen, ademwerk of andere (intensieve) externe zaken nodig zijn, kan jij in een pure staat van Zijn komen, waarin je je verbonden voelt met de Bron, God, Godin. En in die staat van Zijn komen briljante ingevingen voor geïnspireerde acties, zodat jij jouw verlangens écht gaat leven. Je leert hoe je zelf, via 5 stappen (5 shifts) in je dagelijks leven verschuift van ‘Doen / Moeten’ naar ‘Zijn’. De vrouwelijke kwaliteiten om dit te bereiken, draag jij namelijk al in jou. Ik zal transformerende ceremonies en inwijdingen geven en verdiepende meditaties. Ook maak ik gebruik van zacht lichaamswerk en zal ik je diverse oefeningen en methoden leren, die je leert die je thuis kunt blijven beoefenen en ok kunt doorgeven als je zelf cliënten hebt.

Voor de retraite dagen heb ik 2 unieke locaties in de natuur geselecteerd (een yurt in het bos en een piramide aan de Waal), wat onze tempel zal zijn waar heling en wonderen kunnen plaatsvinden. Deze hoogfrequente krachtplekken en de natuur ondersteunen jouw proces om naar deze Zijnsstaat te groeien. Tijdens de retraitedagen ga je de kracht van ‘sisterhood’ ervaren, van gedragen worden en van elkaar inspireren en supporten. Ter afsluiting is er een zesde online samenkomst, ter integratie en voor de nazorg.

Daarnaast krijg je gedurende het half jaar ook 4 individuele live sessies, helemaal op maat afgestemd, zodat het past bij jouw persoonlijke proces. Deze individuele sessies maken het traject compleet, omdat hier jouw persoonlijke belemmeringen, blokkades tot in de kern ontworteld worden. Je wordt diepgaand bevrijd van alle ballast. Ik werk namelijk met de Energetische Stoelen die de blokkades tot en met de eerste oorzaak verwijderen. Deze Nieuwetijds hoogfrequentie techniek is een gift, omdat het in korte tijd, voorbij de verhalen jou bevrijd en jou naar een hoge trilling brengt. Bij de individuele sessies is er alle ruimte voor jouw persoonlijke problemen, klachten, vragen en kijken we hoe jij jouw diepste hartsverlangens kunt verwezenlijken. Alleen al het individuele traject is GOUD waard. Maar in combinatie met de retraitedagen ga je een ongekende groei doormaken.

Om de helende kracht van de groep wijze vrouwen extra ruimte te geven, ook tussen de retraite dagen door, komt er een online community op een hoogwaardig platform waarin we als vrouwen met elkaar verbonden blijven. Zo kan je tussentijds je proces delen, vragen stellen, elkaar supporten, elkaar inspireren.

Wil je meer lezen over de inhoud van het traject en welke methoden ik inzet? Lees dan deze bijlage met uitgebreide informatie.

Praktische informatie:

Het half jaar traject Sacred Soul Connection & Creation zal 22 november 2024 starten en loopt t/m 4 april 2025. Om de diepgang en persoonlijke verbinding te behouden, wil ik maximaal 10 toegewijde vrouwen toelaten tot dit intensieve traject.

We starten vrijdag 22 november 2024 met de eerste retraite dag. De retraite dagen vinden plaats op vrijdagen, van 10.30 uur tot 16.30 uur.

Data: vrijdag 22 november, 6 december, 17 januari, 14 februari, 14 maart.

Ter afsluiting is er een online afsluitende ceremonie en integratie via Zoom op vrijdag 4 april van 10 tot 12 uur.

Mocht je een datum echt niet kunnen, dan kijken we in overleg voor een passende oplossing (bijv een extra individuele sessie). De individuele sessies plannen we bij de start van het traject samen in.

Locaties:

De individuele sessies vinden plaats in Amersfoort.

De retraite dagen zijn op 2 unieke locaties in de natuur het zijn krachtplekken in de natuur met een zuivere energie.

Op 22 november en 6 december komen we samen in een prachtige yurt in een rustig bos op de Veluwe in de buurt van Putten/Garderen.

Op 17 januari, 14 februari en 14 maart komen we samen op een helende krachtplek, een piramide in een natuurrijke omgeving, in de omgeving van Nijmegen.

Prijs:

Dit traject is 3.333 euro waard. Ik ga dit unieke traject Sacred Soul Connection & Creation aanbieden voor 2.499 euro excl btw. Dit is een unieke crazy prijs, omdat ik graag toegewijde vrouwen de kans wil geven om deze grote transformatie aan te gaan en ik wil bijdragen dat zij hun magische leven gaan creëren. Ik geef echter een flinke korting als je snel boekt!

Early bird: t/m 23 September: 2.222 euro excl btw.

Je krijgt dus 277 euro korting!

Meld je snel en krijg 277 euro korting. Investeer in jouw magische leven, jij bent het waard om te leven in overvloed en vreugde. Betaling in 3 termijnen is mogelijk. Je betaalt dan 3 x 777 euro excl btw,

LET OP: sommige mensen hebben bij het betalen via Ideal een melding van een daglimiet. Dit hangt af van je bank en je instellingen. Dus als je ZEKER wilt zijn dat je de korting ontvangt, kan je het beste op tijd boeken (of maandag ochtend 23 september, dan is er nog tijd om je daglimiet te verhogen en daar moet je 4 uur op wachten). Mocht blijken dat je te maken hebt met een daglimiet, dan heb je tijd om het daglimiet te verhogen en alsnog op tijd te betalen om nog van de korting gebruik te maken. Want het systeem zet automatisch op 23 september om 23.55 uur de hogere prijs in, dan vervalt de korting.

Er zijn nog 2 laatste plekjes vrij voor dit traject. Meld je snel aan, als je op tijd wilt zijn.  

Ja, ik doe mee met Sacred Soul Connection and Creation!

Wat levert Sacred Soul Connection and Creation jou op:

  • Ontwortelen van blokkades tot en met de eerste oorzaak, zodat oude patronen en belemmeringen volledig getransformeerd worden.
  • Je leert een vrouwelijk proces van manifestatie, waarmee jij moeiteloos jouw leven manifesteert vol vreugde, overvloed, geluk, liefde, magie en gezondheid, geleid door je intuïtie en wijsheid uit de Bron.
  • Duurzame transformatie, waardoor jij in hogere frequentie komt en als een magneet positieve dingen aantrekt.
  • Jij volgt je hart en je neemt geïnspireerde acties, waardoor jij jouw magische leven vol overvloed en harmonie creëert.
  • Jij leeft jouw leven vol uit, je vervult jouw verlangens.
  • Je geeft jouw wensen en grenzen helder aan.
  • Je leert om zelf om te gaan met tegenslagen of lastige situaties. Zodat je blijvend een innerlijke balans en rust ervaart.
  • Je gevoel om van alles te “moeten” en “doen”, verschuift naar een gevoel van “Zijn”.
  • Je leeft vanuit zelfliefde, wat zich uit in goede zelfzorg.
  • Je leert ontvangen, wat alleen kan als je in ontspanning bent.
  • Je leert diverse methoden en oefeningen die je kunt blijven inzetten voor zelfheling en voor heling van anderen.
  • Jij neemt de verantwoordelijkheid voor jouw eigen geluk en gezondheid, op fysiek, emotioneel, financieel en spiritueel gebied.
  • Jij staat stevig in je eigen kracht als onafhankelijke vrouw. Als professional draag jij zorg voor je financiële situatie.
  • Minder stress, piekeren en zorgen maken. Meer innerlijke rust en ontspanning.
  • Jouw innerlijke balans weerspiegelen zich in je liefdevolle relaties met je dierbaren (partner, kinderen, familie, vrienden).
  • Je leeft vanuit je hart, je staat in je eigen kracht en vanuit je verbinding met de Bron schep jij als ware Creator wat jou vreugde geeft. Zo draag jij op jouw unieke wijze bij aan het creëren van de Nieuwe Aarde vol harmonie en liefde.
  • Je erkent de heiligheid van het leven en je multidimensionale essentie als ziel in een aards lichaam, waarbij je zelfhelend vermogen en relaties een reflectie zijn van innerlijke heelheid en eenheid: Je bent al Heel, je bent Al één.
  • Synchroniciteiten, magie en wonderen stromen je leven in. Je bent een magneet die wonderen en overvloed aantrekt.
  • Je leeft vanuit vertrouwen. Je gaat van angst naar vertrouwen.

Doe mee!

Ik verheug me er op om samen met jou en andere vrouwen deze diepgaande en duurzame transformatie te maken. Mijn hart gaat zingen als ik voor mij zie, hoe wij allemaal afgestemde acties nemen, om de roep van de ziel te volgen. En ik weet dat ook JIJ er zo naar verlangt om jouw leven vol magie, vreugde, overvloed, geluk, liefde en gezondheid (nog meer) te verwezenlijken. Dat je dit al doet en steeds meer naar een next level gaat, zodat je moeiteloos manifesteert, zonder hard te werken en zonder jezelf of anderen te ‘fixen’. Dit traject zorgt voor ontworteling van blokkades, zodat je in een nieuwe staat van Zijn komt, waarin je ook in balans blijft als lastige situaties zich voordoen. Jouw intuïtie groeit zo sterk dat je veel ingevingen ontvangt en precies weet welke geïnspireerde acties je gaat nemen om jouw magische leven te scheppen. Dit traject leert je hoe je in hoog frequente energie gaat leven, zodat je overvloed als een magneet aantrekt.

Want als vrouwen mogen wij vanuit flow en ontspanning scheppen vanuit ons hart en onze intuïtie. Wij zijn verbonden met het goddelijke vrouwelijke, de Godin, het mysterie. Als we daarop afgestemd zijn, dan komt onze ware essentie tot wasdom en brengen we grote geschenken in de realiteit.

Meld je nu aan voor Sacred Soul Connection and Creation, en kies daarmee om als Creator jouw magische leven te scheppen. Jij bent het waard om gelukkig te zijn en in overvloed te leven. En JIJ hebt alles in jou om jouw hartsverlangens te verwezenlijken.

Ja, ik doe mee met Sacred Soul Connection and Creation!

Over mij: Mijn naam is Larissa van Beek en ik bewandel zelf ruim 20 jaar het spirituele Pad. Als kind was ik al verbonden met de onzichtbare wereld en gefascineerd door de kracht van de natuur, en wilde ik het wonder van het leven doorgronden. Ik heb 20 jaar gewerkt bij verschillende werkgevers als adviseur om multiculturele vraagstukken te begeleiden. Zo heb ik 20 jaar ervaring in het organiseren, projecten ontwikkelen en uitvoeren, groepsprocessen begeleiden, trainingen geven, persoonlijk coachen. Interculturele communicatie en samenwerking stond daarbij centraal.

Ik ben 7 jaar geleden gestart met Al één, centrum voor zielsgroei, waarbij ik mensen begeleid bij hun bewustwordingsproces. Ik verzorg lifechanging retraites met afgestemde rituelen, die deelnemers naar hogere frequentie brengt. Ik creëer sacred spaces waar diepgaande transformatie en magie geschiedt. Ik begeleid mensen in individuele sessies bij hun bewustwordingsproces, waarbij zij bevrijd worden van blokkades tot en met de eerste oorzaak. Dankzij mijn heldere en helende gaven zijn deze individuele sessies diepgaand transformerend. Mijn doorleefde wijsheid maakt mij een compassievolle en ervaren facilitator.

Ik heb de weg bewandeld van gescheiden moeder die vast zit aan baan in loondienst (voorheen werkte ik 28 uur per week, naast de zorg voor mijn kinderen) naar de vrouw die haar zielsmissie leeft. Ik werk minder uur in loondienst (nu nog 16 uur), en ik heb mijn bedrijf tot bloei gebracht. Mijn bedrijf stroomt en binnenkort kan ik mijn baan opzeggen en volledig voor mijn zielsmissie gaan. Ik ben dankbaar voor het wonderlijke leven dat ik nu heb: het verzorgen van de retraites bij Elaisa. Mensen begeleiden in diep transformerende, helende sessies. En genieten met mijn kinderen en genoeg ruimte nemen voor me-time.

Graag deel ik mijn ervaringen hoe ik mijn magische leven heb gecreëerd, zodat jij ook vanuit je vrouwelijke scheppingskracht jouw magische leven gaat manifesteren. Lees meer bij mijn webpagina ‘Over mij’. Daar lees je ook welke opleidingen ik heb gedaan.