Zielsgroei programma “Van Moeten naar Zijn”

Verlang jij naar een leven met meer ontspanning?
Een leven waarin je vreugde en voldoening ervaart, omdat je de fluisteringen van je ziel hoort en opvolgt?
Wens jij een Lichter leven, dat je ondanks heftige processen of drukke periodes een innerlijke rust voelt, waardoor je het vertrouwen voelt dat je gedragen wordt?

Dan is dit programma helemaal voorbestemd voor jou: “Zielsgroei; Van “Moeten”naar “Zijn”

NIEUW: Je kunt dit programma nu ook individueel doen, i.p.v de workshop krijg je dan een individueel zielsconsult.

We are not human doings, but human beings.

Zielsgroei

  • Ben jij nog zoekende naar je Zielspad, waarom jij hier op aarde bent?
  • Of weet je niet precies hoe je je zielsmissie vorm wil geven en geeft dat je onrust?
  • Of leef jij jouw Zielsmissie al jaren, je hebt bijvoorbeeld je eigen praktijk of onderneming, maar komen er obstakels op je pad, zoals persoonlijke processen of andere tegenslagen?
  • Wat voor obstakels kom je tegen bij het volgen van jouw Zielsmissie? Hoe voelt dat?

Hoe zou het zijn als we in de veelheid van dit volle leven, meer ontspanning ervaren?
Meer voldoening? Meer rust? Als je verlangt naar rust, voldoening en ontspanning, dan is dit verdiepende programma echt iets voor jou. Als jij de verantwoordelijkheid neemt over JOUW leven, jouw eigen geluk, en jij nu echt in balans je zielsmissie wilt leven, doe dan mee aan het Zielsgroei programma.

Van een Druk leven naar een Rijk Leven
Ik weet hoe druk het leven kan zijn. Als alleenstaande moeder van 2 kleine kinderen, werk ik 28 uur per week. Daarnaast ben ik mijn eigen onderneming gestart, want mijn Zielsmissie roept om mijn heldere gaven in te zetten en mensen te begeleiden bij hun Zielsgroei. Tevens besteed ik veel tijd aan mijn eigen Zielsgroei, door dagelijks een uur te mediteren en regelmatig opleidingen en workshops te volgen. Ik heb geleerd om mijn leven niet meer als ‘druk’ te ervaren, maar als een ‘rijk’ leven vol inspiratie en ervaringen, omdat mijn ziel wenst te groeien.

Zielsgroei programma “Van Moeten naar Zijn”

Leer succesvolle methoden, in jouw eigen tempo
Ik leer jou in dit programma meerdere methoden die jou meer zelfliefde geven, meer verbinding met jouw Bron. Ik heb een unieke combinatie samengesteld van succesvolle tips en trucs die echt resultaat opleveren; ze hebben bij mij echt geholpen. Het fijne is dat je een deel van deze methoden zult leren in een workshop, en een deel leer je online, zodat je er thuis mee kunt oefenen. Je kunt het zo vaak herhalen als nodig is. Het grote voordeel van het online deel, is dat je het helemaal op je eigen tempo kunt doen, zodat je niet te veel druk ervaart. Als je een week overslaat, is dat geen enkel probleem. De cursus blijft 3 maanden beschikbaar, zodat je kunt blijven oefenen wanneer dat voor jou nodig is.

Samen met zielsverwanten
Om iedereen gemotiveerd te houden om actief de lessen te volgen (ook al is het op lager tempo, passend bij je eigen ritme), zal ik een besloten facebook community maken. In deze community kunnen we samen delen: wat heeft een oefening in jou geraakt? Wat wil je delen? Waar loop je tegen aan? Je kan om tips vragen, of je hart luchten, of inspiraties opdoen van je zielsverwanten in deze groep. Want we maken deze Reis samen.

Ik hecht grote waarde aan persoonlijke hartsverbinding en daarom geef ik de live workshop. In de workshop stem ik mij af op jouw Ziel, wat jij nodig hebt om te groeien. Ook via de facebook community verbind ik mij met jou en de andere deelnemers.

 Wat houdt het programma in?
Programma duurt 7 weken, met 1 live workshop van een hele dag op zaterdag 6 april 2019.
Met 7 online modules vol inspiraties, meditaties, oefeningen en wijsheid.

Start programma 20 maart 2019, einde programma 8 mei 2019.
Dit is in de lente, een periode die voor mij staat voor de opbloei, het nieuwe wordt geboren, de groeikracht is enorm in deze tijd van het jaar. Een ideaal moment om jouw Zielsgroei alle aandacht te geven.

Zeven modules met de thema’s:
1. Transformatie van veelheid/druk
2. Speelsheid & hoe om te gaan met wat loskomt
3. Zelfliefde & zelfvertrouwen
4. Hartsverbinding
5. Zachtheid
6. Integratie & harmonie
7. Helderheid

Investering: 297 euro excl BTW

Je krijgt daarvoor:
Verdiepend programma van 7 weken bestaande uit:
7 online modules die minimaal 3 maanden beschikbaar blijven, met diverse helende methodieken, meditaties, inspiraties, boodschappen van de ziel, verscheidene oefeningen, t.w.v. 500 euro
1 live workshop van een hele dag op zaterdag 6 april 2019 van 10 tot circa 16.30uur (locatie is in omgeving Amersfoort) t.w.v. 125 euro OF individueel zielsconsult als je het programma individueel boekt.
7 weken begeleiding via besloten facebook community

Resultaat:
Dankzij dit programma zul je:
• Meer levensvreugde beleven
• Meer innerlijke rust ervaren
• Methoden leren die je van stress naar rust brengen
• Kracht voelen om donkere en pijnlijke processen aan te gaan
• Groeien in zelfvertrouwen en zelfliefde
• De stem van je Ziel beter horen
• Meer helderheid hebben over je zielsmissie
• Meer hartsverbinding ervaren
• Nieuwe zielsverwanten ontmoeten en elkaar inspireren
• Jouw Zielspad leven!

Voel maar eens wat dit met jou, met je ziel, met jouw leven doet…

Meld je aan door dit onderstaande formulier in te vullen. Het is een groots cadeau aan jezelf om te investeren in jouw Zielsgroei en om meer te genieten van het leven. Je kunt je nu ook individueel aanmelden, je krijgt dan een individueel consult i.p.v. de workshop, de prijs blijft gelijk.

Ja, ik meld me aan voor Zielsgroei Programma "Van Moeten naar Zijn"
dit veld niet invullen s.v.p.

Ik vond de cursus duidelijk, puur, overzichtelijk, het gaf mij veel inzichten. Ik vond het prettig dat je lessen steeds een week later kon openen en niet alles tegelijk zodat je even over de vragen kon nadenken. Ik voelde dat je het met liefde gemaakt hebt. En de meditaties vond en vind ik nog steeds heel fijn. En ik ben benieuwd hoe de volgende cursus is.

Linda (49 jaar)